Δημητρούλιας: "Ήμασταν συνειδητοποιημένοι" - Γεωργιάδης: "Παράξενες καταστάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Ήμασταν συνειδητοποιημένοι" - Γεωργιάδης: "Παράξενες καταστάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ"

Στην επιμονή των παιχτών του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας, ενώ ο Νίκος Γεωργιάδης για την πλευρά του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Δημητρούλιας: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κατάφεραν να κρύψουν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Κάποιο ρόλο έπαιξε και η αλλαγή του γηπέδου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει δικαιολογία σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι. Στο πρώτο μέρος η απόδοση μας δεν ήταν καλή, δεχθήκαμε πολλά εύκολα γκολ στην κόντρα. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε σθένος και επιμονή. Προτιμώ τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη γιατί έχουμε νέα παιδιά που πρέπει να παλεύουν μέχρι το 60’».

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Νίκος Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στο paok24.com αναφέρθηκε
στη βαθμολογική απώλεια της ομάδας του, αναφερόμενος σε παράξενες καταστάσεις με τη δημιουργία κλίματος σε βάρος του ΠΑΟΚ.

«Εμείς ήρθαμε σήμερα εδώ να παίξουμε ένα ντέρμπι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπρεπε να διαχειριστουμε δύσκολες καταστάσεις. Τραυματισμούς, όπως των Πετριδη, Κοκωνη, Αλβανου, αλλά και μια διαιτησία που αν δεν τη λες εχθρική για εμάς, σίγουρα τη λες φιλική για τον αντίπαλο.

Τους τελευταίους μήνες, γενικώς παρακολουθούμε γύρω μας παράξενες καταστάσεις με σκοπό τη δημιουργία κλίματος εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δηλώσεις, ανακοινώσεις, ειρωνίες που πετιούνται σαν λάσπη στον ανεμιστήρα, σε ένα χώρο όπου ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς επιπτώσεις.

Συνειδητά, δεν ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο από σεβασμό στο άθλημα και στην ιστορία του ΠΑΟΚ που πάντα έδινε τους αγώνες του εντός αγωνιστικού χώρου. Όλα, όμως έχουν ένα όριο», δήλωσε ο Γεωργιάδης.

Νίκος Πασσιάς (περιφερειακός Διομήδη): «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο αλλάξαμε την εικόνα μας προς το καλύτερο και στα κρίσιμα σημεία κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήταν μια νίκη περισσότερο ψυχολογίας. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο και ότι σε κάθε ματς χρειάζεται προσοχή».

Άγγελος Τσίλης (εξτρέμ ΠΑΟΚ): «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, στο δεύτερο όπως φάνηκε η συγκέντρωση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Χάσαμε από τα δικά μας λάθη. Ήταν όμως μία ήττα που δεν κρίνει κάποιο τίτλο, απλά χρωστάμε ένα καλό ματς στους εαυτούς μας».

No comments