Σκανδάλης: "Απαξιώνουμε την ίδια την δουλειά μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σκανδάλης: "Απαξιώνουμε την ίδια την δουλειά μας"

Μετά την παραίτηση του Γιάννη Πηλαλίδη από το ΔΣ του ΣΥΠΧΕ, υπήρξε νεα παραίτηση, αυτή τη φορά από τον Βασίλη Σκανδάλη, που στην επιστολή παραίτησης του αναφέρεται στην αδιαφορία των υπόλοιπων μελών του ΣΥΠΧΕ, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τα μέλη προηγούμενων διοικήσεων, σε σχέση με την απαξίωση του επιστημονικού συνδέσμου των προπονητών.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε , αγαπητοί κύριοι Συνάδελφοι,

 
Μετά από την παραίτηση και κυρίως μετά από τους λόγους για τους οποίους αυτή έγινε, του Πηλαλίδη Γιάννη, περίμενα μία κάποια αντίδραση είτε από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΣΥΠΧΕ , είτε ακόμη και από τους υπόλοιπους προπονητές.

Άλλωστε ο ΣΥΠΧΕ δεν ανήκει μόνο σε αυτούς που βρίσκονται κατά περιόδους στο ΔΣ αλλά σε όλους τους συναδέλφους. Ακόμη και μέλη των προηγούμενων διοικήσεων σιωπούν σα να μην τους αφορά ή σαν να περίμεναν – ενδεχομένως- πότε θα απαξιωθεί ο σύνδεσμος για τους όποιους λόγους που ίσως έχουν.

Η αλήθεια είναι ότι όλο το οικοδόμημα του ελληνικού χάντμπολ είναι σε κρίση κι αυτό φαίνεται καθημερινά , ανεξάρτητα αν μας αρέσει να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι. Ως  κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ακολουθεί κι αυτό την πορεία της χώρας. Όμως απαξιώνοντας το μοναδικό συνδικαλιστικό όργανο που έχουμε, στην ουσία απαξιώνουμε την ίδια την δουλειά  μας και τα προβλήματα πολύ σύντομα θα τα βρούμε μπροστά μας. Πάντως εγώ πρώτος εύχομαι να κάνω λάθος!

Τούτων δοθέντων , όπως είναι φυσικό , υποβάλω κι εγώ την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ του ΣΥΠΧΕ με σκοπό να επισπευτούν οι διαδικασίες για εκλογές και ανάδειξη νέου ΔΣ .

Βασίλης Σκανδάλης
Προπονητής Χειροσφαίρισης"


No comments