Γκόλια: "Δούλεψαν σκληρά και το άξιζαν" - Ναϊσίδου: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γκόλια: "Δούλεψαν σκληρά και το άξιζαν" - Ναϊσίδου: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ"

Η Γρηγορία Γκόλια έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες της, ενώ από την πλευρά της Νέας Ιωνίας θεωρούν ότι το ματς κρίθηκε στα αμυντικά λάθη

Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια ΠΑΟΚ): «Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι για το γυναικείο χάντμπολ με πολύ ποιοτικές ελληνίδες παίκτριες, οι οποίες αξίζουν μεγαλύτερη προσοχή. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση και το κύπελλο, δούλεψαν σκληρά και το άξιζαν».

Λένα Μούρνου (MVP τελικού): «Σε κάποιες φάσεις το πήρα πάνω μου, αλλά η ομάδα κερδίζει, όχι μία παίκτρια. Ήταν ένας πολύ ποιοτικός τελικός υψηλού επιπέδου. Ήμασταν
συγκεντρωμένες και καταφέραμε να φέρουμε στον Σύλλογο ένα ακόμα τρόπαιο. Το αφιερώνω στον παππού μου και σε όλη την οικογένεια μου».

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Νέας Ιωνίας): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Παρά την στεναχώρια μας, πιστεύω ότι είναι καλό και άλλες ομάδες να κερδίζουν τίτλους και να παίρνουν δύναμη από αυτούς, έτσι ώστε γενικά το γυναικείο χάντμπολ να ανεβαίνει επίπεδο. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο τελικός Κυπέλλου είναι διαφορετικό ματς από το πρωτάθλημα που μετράει η διάρκεια. Παίζει ρόλο ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος κάνει λάθη. Δυστυχώς η δικιά μου ομάδα ήταν αυτή που έκανε τα περισσότερα κυρίως στην άμυνα».

Λαμπρίνα Τσάκαλου (πλέι μέικερ Νέας Ιωνίας): «Ήταν ένας τελικός όπως τον περιμέναμε. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα, αφού το κέντρο μας δεν λειτούργησε σωστά. Στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε εύκολα τέρματα. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι πολύ καλό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

No comments