Αύριο η πιο μεγάλη μέρα για τον Ποσειδώνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο η πιο μεγάλη μέρα για τον Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 18:00 έρχεται αντιμέτωπος με την Βέλγικη KH SASJA HC για την πρόκριση του στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο Challenge Cup. Αυτή η αναμέτρηση είναι ιστορική για την ομάδα της Κορινθίας, αφου ποτέ ξανά δεν έχει βρεθεί σε τέτοια υψηλή θέση.

Ο επικεφαλής του τμήματος Παναγιώτης Μπεκιάρης δήλωσε: "Είναι αρκετά δύσκολος ο αγώνας με τους Βέλγους. Μπορεί να μην πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα τους, όμως και εμείς δεν είμαστε υπερ δύναμη. Είμαστε μια ομάδα, με αθλητές με πολύ μεγάλο φιλότιμο, που τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα. Και τους ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας. Ευτυχώς, έχουμε δίπλα μας, τον φυσιοθεραπευτή, Ξένο Σ., και σχεδόν καθημερινά δίνει μάχη με την κόπωση των αθλητών, αλλά μέχρι τώρα βγαίνει νικητής και οι παίκτες είναι έτοιμοι για να παλέψουν ακόμη περισσότερο.

Το Ελληνικό με το Ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει τεράστια διαφορά. Έρχεσαι αντιμέτωπος με ομάδες με
διαφορετικές συνήθειες, τακτικές, με παίκτες που δεν έχεις αντιμετωπίσει ξανά, συνθήκες και γήπεδα που δε έχεις ξανα παίξει και μέχρι τώρα το αντιμετωπίζουμε αρκετά καλά.

Η μέχρι τώρα πορεία μας στην Ευρώπη, έχει στηριχθεί αποκλειστικά απο τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει μέσα στο γήπεδο μας. Εκεί είναι το κλειδί. Αυτό είναι το μυστικό. Με τον κόσμο στο πλευρό μας.

Αυτό είναι το ζητούμενο στην πορεία μας. Να έρθει έστω και μια φορά ο κόσμος της Κορινθίας, ο κόσμος του Δήμου μας, ο κόσμος του Λουτρακίου στο πλευρό μας. Να γεμίσουμε, ξανά το γήπεδο με φωνές χαράς και ιαχές υπερηφάνειας. Δεν γίνεται τίποτα χωρίς τον κόσμο. Να πανηγυρίσουμε με τα χέρια ψηλά και να φωνάξουμε όλοι, με όλη μας την δύναμη....ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ. Είναι η στιγμή που σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο απο την χαρά και απο την ικανοποίηση.

Ξανα τονίζω ότι δεν είμαστε υπερ δύναμη χαντμπολική. Μια ομάδα είμαστε που μάχεται μέσα στο γήπεδο, δουλεύει πάρα παρα πολύ σκληρά και περιμένει τον κόσμο στο πλευρό της.

Τα παιδιά, περιμένουν απο όλους εμάς να είμαστε δίπλα τους.

Το χειροκρότημα σας θέλουν. Τον καλό λόγο θέλουν για να γίνουν ακόμη πιο δυνατοί.Και νομίζω ότι το αξίζουν με το παραπάνω όλα αυτά τα παιδιά.

Νομίζω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας, και θα ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας ώστε να γίνουμε μάρτυρες ενός ακόμη θαύματος!! Της νίκης και της πρόκρισης, στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι πάρα πολύ μεγάλος άθλος αυτός."

No comments