Σαμαράς: "Κομβικό παιχνίδι" - Μεγαλοοικονόμου: "Ο κόσμος μας, που είναι ο όγδοος παίκτης" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαμαράς: "Κομβικό παιχνίδι" - Μεγαλοοικονόμου: "Ο κόσμος μας, που είναι ο όγδοος παίκτης"

Για την 16η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 15.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας τον Π.Α.Ο.Κ., στο μεγάλο ντέρμπυ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Κατσίκης και Μιχαηλίδης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-2, καθώς το Κλειστό της Αγίας Τριάδας πληροί τις τηλεοπτικές προδιαγραφές για την μετάδοσή του από το κρατικό κανάλι, όπως αυτές είχαν οριστεί από την αρχή της σεζόν.

Οι Λύκοι αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους πάρα πολλούς φίλους και φιλάθλους από όλη την Αργολίδα, καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από νωρίς και είναι πολύς ο κόσμος που
θέλει να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο ντέρμπυ. Ο Διομήδης στους τρεις τελευταίους αγώνες του με τον Π.Α.Ο.Κ. έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες (δύο στους τελικούς της περσινής σεζόν και μία στον πρώτο γύρο της Handball Premier), είναι όμως αήττητος για 6 συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες κανονικής περιόδου, τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές σεζόν:

2011-2012: 27-27
2011-2012: 30-28
2012-2013: 26-23
2012-2013: 30-28
2013-2014: 31-24
2014-2015: 25-22
Σε συνολικά 32 αγώνες μεταξύ του Διομήδη και του Π.Α.Ο.Κ. :

Παιχνίδια: 32
Νίκες Διομήδη: 14
Νίκες ΠΑΟΚ: 13
Ισοπαλίες: 5

Ο αρχηγός των Λύκων Νίκος Σαμαράς είπε για το ντέρμπυ του Σαββάτου: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, καθώς αν κερδίσουμε αποκτούμε σημαντική διαφορά από έναν βασικό διεκδικητή του τίτλου που είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα, κοιτάζοντας τις λεπτομέρειες και διορθώνοντας τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού. Καλούμε όλον τον κόσμο να είναι δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθεια».

Ο πίβοτ του Διομήδη Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου δήλωσε για τον αγώνα: «Είναι το πρώτο εντός έδρας τηλεοπτικό στην ΕΡΤ ντέρμπυ για το 2016. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι πάντοτε τα μεταξύ μας ματς. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο, που σίγουρα τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να κερδίσουμε. Σίγουρα ο κόσμος μας, που είναι ο όγδοος παίκτης,  θα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι».

Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Διομήδη, με τον μεγάλο τυχερό να κερδίζει ένα Laptop Dell I3 Notebook.

No comments