Η εκδήλωση κοπής πιτας του KIPARISSIS Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η εκδήλωση κοπής πιτας του KIPARISSIS Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου Καματερου η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του συλλογου KIPARISSIS Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Την πίτα του έκοψε ο σύλλογος του Καματερου παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, γονέων, αθλητών , φίλων και μελών τις Δημοτικής αρχής, σε μια ευχάριστη και οικογενειακή βραδιά, οπού στο επίκεντρο ήταν τα αποτελέσματα των τμημάτων στην χρονιά που μας πέρασε.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Λεωνιδας Ιωαννου, με  τυχερή της βραδιάς να είναι η μικρή αθλήτρια Σφαιροπουλου Κυριακη.

Τον σύλλογο  τίμησαν με την παρουσία τους, ο δημαρχος Αγ.Αναργυρων-Καματερου Σαραντης
Νικολαος, ο αντιδήμαρχος πολης Ποτσης Ζησης, ο προεδρος του αθλητικού οργανισμού Παπαγεωργιου Περικλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταθης Ευαγγελος, Μαξουρας Θεοδωρος, Αμανατιδης Νικολαος, ο πρόεδρος του Α.Ο ΑΤΤΑΛΟΣ Τσιρωνης Λαμπρος, ο πρόεδρος του συλλόγου ΙΛΙΔΑ Αργυριαδης Γεωργιος, η αντιπρόεδρος του συλλόγου ΙΛΙΔΑ Μουκανη Μαρια, ο χορηγός του συλλόγου Κυπαρισσης Νικολαος.

Βραβευτήκαν η ομάδα Παγκορασιδων Β’ (για την 3η θεση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα), οι χορηγοί: εταιρία KIPARISSIS, η εταιρία GENESIS,και η εταιρία LIFEPROOF,και ο κ.Μακρογλου Μιχαλης (για την προσφορά του στο HANDBALL και στον σύλλογο).

περισσότερες φωτό 

No comments