Εκατέρωθεν βαρύτατες καταγγελίες για το Νεα Ιωνία - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκατέρωθεν βαρύτατες καταγγελίες για το Νεα Ιωνία - ΠΑΟΚ

Επίθεση μετά το τέλος του αγώνα Νέα Ιωνία- ΠΑΟΚ για την Α1 Γυναικών καταγγέλλει ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο έφορος Δημήτρης Χασεκίδης δήλωσε στο sport-fm.gr:

«Μετά τους πανηγυρισμούς μας δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση από 10-12 άτομα. Χτύπησαν τις αθλήτριες Νούλα και Τσαουσίδου, καθώς και εμένα στο κεφάλι. Πήγα στο Αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας και κατέθεσα μήνυση, ζητώντας την πειθαρχική δίωξη των ενόχων. Θεωρώ πως η διοίκηση της Νέας Ιωνίας είναι η ηθική αυτουργός, αφού δεν ήταν πουθενά στο συμβάν. Δεν έχουμε κάτι με τις αθλήτριες και τους προπονητές, αλλά με την διοίκηση. Ζητώ από την Ομοσπονδία να πάρει θέση».

«Εκβιάζουν τις αθλήτριες μας»

Από την πλευρά της Νέας Ιωνίας δόθηκε η συγκεκριμένη απάντηση: «Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την συμπεριφορά των παραγόντων του ΠΑΟΚ. Προσπαθούν να δημιουργούν ένταση πριν από κάθε μεταξύ μας παιχνίδι, όπως συνέβη και φέτος πριν το φάιναλ φορ του Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, στον οποίο συνέβησαν θλιβερά γεγονότα για τα οποία κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες. Στην συνέχεια οπαδοί του ΠΑΟΚ έστελναν απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στις αθλήτριες μας Λαμπρίνα Τσάκαλου και Μάγδα Κεπεσίδου στους λογαριασμούς τους στο facebook. Όλα αυτά αποδεικνύουν ποιοι δημιουργούν επεισόδια και εντάσεις. Εμείς δεν έχουμε οπαδικό κίνημα. Είμαστε φιλήσυχοι και όλοι γνωρίζουν το ήθος της Νέας Ιωνίας. Τέτοιες ενέργειες αποθαρρύνουν τις ομάδες να παραμένουν στον αθλητισμό. Η ομάδα μας θα σκεφτεί σοβαρά αν αξίζει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα».

Προηγουμένως η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου με δηλώσεις της στο gazzetta.gr είχε πει σε έντονο ύφος: «Δεν έγινε απολύτως τίποτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν υπήρχε τέτοιο συμβάν θα είχε καταγραφεί στο φύλλο αγώνα, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί. Ο ΠΑΟΚ αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει εικόνες επεισοδίων, καλά θα κάνει να μας εξηγήσει τα όσα συνέβησαν πριν από δύο εβδομάδες στον τελικό του Κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη, τα οποία μεταδόθηκαν ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση.

Κουκουλοφόροι, δακρυγόνα και διακοπή του αγώνα. Στο γήπεδο μας έρχονται οικογένειες και παιδιά, οι φίλαθλοι μας είναι λίγοι και δεν έχουμε οπαδούς. Και κερατάς και δαρμένος δεν πάει... Ο κύριος Χασεκίδης αν και αστυνομικός έχει οπαδική συμπεριφορά, δεν κατάφερε να προστατεύσει το κύρος ενός τελικού Κυπέλλου, για τον οποίο κάναμε ένσταση και 15 ημέρες μετά δεν έχουμε καμία απάντηση.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν όρθιος στον πάγκο και προκαλούσε. Θεωρώ άκρως προκλητικό να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ας ανατρέξουμε στην ιστορία και τη φιλοσοφία της Νέας Ιωνίας και αυτή του ΠΑΟΚ, από εκεί θα καταλάβουμε τι πρεσβεύει κάθε ομάδα».


Πηγές gazzetta.gr - sport-fm.gr

No comments