Ο απολογισμός του Beach Handball για το 2015 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο απολογισμός του Beach Handball για το 2015

Έγινε γνωστός ο απολογισμός του Beach Handball για το 2015. Όπως ανακοίνωσε η επιτροπή της ΟΧΕ, οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι παρακάτω:

Εθνικές ομάδες: Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα των γυναικών και της 4ης θέσης από την Εθνική ομάδα των ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες (Πεσκάρα, Ιταλία, Αύγ 15) ήταν η σημαντικότερη διάκριση για το Ελληνικό BeachHandball, από καταβολής του και μία από τις σημαντικότερες, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων για το Ελληνικό χάντμπωλ, γενικότερα.

16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: 5 τουρνουά (Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Άγιος
Παντελεήμονας,Κορινός  Χ 2), 108 αγώνες, 17 σωματεία (11 ανδρών, 6 γυναικών), 170 αθλητές και αθλήτριες, 22 διαιτητές/παρατηρητές/κριτές. Πρωταθλήτριες ομάδες: Γ.Σ. Δράμα 1986 (άνδρες), Α.Σ. Σπάρτακος (γυναίκες).

2ο Κύπελλο Ελλάδος: 1 τουρνουά (Άγιος Παντελεήμονας), 17 αγώνες, 7 σωματεία (4 ανδρών, 3 γυναικών), 70 αθλητές και αθλήτριες. Κυπελλούχοι: Α.Σ. Φίλιππος (άνδρες), Α.Σ. Σπάρτακος (γυναίκες).

Διεθνείς διοργανώσεις:
α.4 τουρνουά (Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κορινός, Άγιος Παντελεήμονας) εντεταταγμένα στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Διασυλλογικού Πρωταθλήματος OPEN (EuropeanBeachHandballTour, ebt).
β. Α.Σ. Σπάρτακος (γυναίκες), 9η θέση στην Τελική Φάση του Ευρωπαϊκού Διασυλλογικού Πρωταθλήματος OPEN(ebtFinals, Μπούνταορς, Ουγγαρία, Μάι 15).

Σχολή διαιτητών/κριτών/παρατηρητών: Θεσσαλονίκη

Διεθνής κατάταξη: Στην ετήσια κατάταξη για το BH των Εθνικών Ομοσπονδιών από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η Ελλάδα κατετάγη 15η (ανάμεσα σε 50 χώρες-μέλη της EHF) για το έτος 2015.

No comments