Στη Σερβία για φιλικά οι υποδομές της Προσοτσάνης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Σερβία για φιλικά οι υποδομές της Προσοτσάνης

Ταξίδι στην Σερβία πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης για μια σειρά φιλικών αγώνων, από τις 11/3 έως τις 14/3. Στην 60μελή αποστολή συμμετείχαν τα τμήματα των κορασίδων, παγκορασίδων Α΄ και παμπαίδων Α΄. Σκοπός του ταξιδιού, η απόκτηση εμπειριών, από τα παιδιά, μέσω της αντιμετώπισης ισχυρότερων αντιπάλων.

Οι πρώτοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 11/3, με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας R.K.AVALA. Την ήττα γνώρισαν οι κορασίδες ενώ νίκησαν οι παγκορασίδες και οι παμπαίδες. Στην δεύτερη σειρά των αγώνων, το πρωί του Σαββάτου, η παμπαίδες νίκησαν την R.K.JUNIOR, ενώ την ήττα γνώρισαν οι κορασίδες από το αντίστοιχο τμήμα
της R.K.JUNIOR και οι παγκορασίδες από την R.K.TAURUNUM. Το απόγευμα της ίδιας μέρας με την βοήθεια του Milan Misailovic, υπεύθυνου της ομάδας R.K.TAURUNUM, επισκέφτηκε σύσσωμη η αποστολή το κέντρο του Βελιγραδίου, το κάστρο του και τον πύργο Νεμπόισα στις όχθες του Δούναβη, όπου φυλακίστηκαν και θανατώθηκαν ο Ρήγας Φεραίος και οι σύντροφοι του.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε εκδρομή στην παραδουνάβια πόλη του Novi Sad. Ο κύκλος των φιλικών παιχνιδιών έκλεισε το πρωί της Δευτέρας, όπου και τα τρία τμήματα του Α. Ο. Προσοτσάνης γνώρισαν την ήττα από την πολύ καλή ομάδα R.K.BEOGRAD. Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Slodes Hall.

No comments