Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΑΕΚ και ΠΓΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΑΕΚ και ΠΓΣ

Δίκαιη ισοπαλία στον Βύρωνα με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο

ΑΕΚ και Πανελλήνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 20-20 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έτσι παρέμειναν στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα. Στα πλέι άουτ η «Ένωση» θα μπει με 10 πόντους, ενώ ο Πανελλήνιος με 9 πόντους.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε δυνατά και παρά την πίεση του Πανελληνίου κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς (4-2). Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ, ωστόσο η Ένωση
έδειχνε να ελέγχει την αναμέτρηση. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ξεφύγουν σε κρίσιμο σημείο με 4 γκολ (11-7) και στη συνέχεια να μπουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 11-8.

Στην επανάληψη, η Ένωση διατηρούσε μια διαφορά μέχρι το 40' (15-12) με τον Πανελλήνιο να κάνει την δική του αντεπίθεση και να ισοφαρίζει στο 45' (16-16). Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος, το σκορ άλλαζε χέρια συνέχεια, με καμία από τις δυο ομάδες να μπορέσει να πάρει μια διαφορά. Στο τελευταίο λεπτό, με το σκορ ισόπαλο, οι δύο ομάδες έχασαν από μία επίθεση, για να λήξει το παιχνίδι με τελικό σκορ 20-20.

ΑΕΚ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 20-20
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-2, 6-5, 7-7, 9-7, 11-8 (ημχ.), 13-10, 15-12, 16-16, 17-18, 18-18, 20-20
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 9, Φίλιππας, Γεωργιάδης 4, Φάμπατς 4, Δημοσθένους 1, Αργυράκης 1, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης 1, Πλεχ, Μπαλάσκας, Κολιούλης, Κουμαραδέλης.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τζανακάκης, Παπαπούλιος, Κοκολοδημητράκης 3, Κρητικός 5, Στούμπης 6, Ασβεστάς, Μάτοβιτς 2, Μπαρίκος, Μακρυγιάννης, Τσακουρίδης 1, Βλαχοθανάσης, Καραστέργιος, Τζάνος, Τσεύλικος 2, Χαντέλης 1, Γκλαβόπουλος.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Λινάρδος , δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 7/8-2/2

Δηλώσεις
Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ): «Κάναμε πολλά αβίαστα τεχνικά λάθη. Η άμυνα στάθηκε καλά, αλλά στην επίθεση είχαμε προβλήματα. Δεν είχαμε συγκέντρωση και στο τέλος. Βαθμολογικά υπάρχει μία ανάσα. Ο Αρχέλαος έχει πέσει ήδη, έχουν μειονέκτημα Φοίβος και ΧΑΝΘ. Μαθηματικά κινδυνεύουμε, αλλά πρέπει να… αυτοκτονήσουμε για να χάσουμε την κατηγορία».

Γιάννης Χαντέλης (παίκτης Πανελληνίου): «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε η συγκέντρωση. Στο δεύτερο τρέξαμε περισσότερο και καταφέραμε να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό».

Φωτό enwsi.gr

No comments