Πάνος Γούσιος: "Οι παίχτες μου κάνουν κατάθεση ψυχής. Δεν χωράνε προγνωστικά για τον τίτλο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάνος Γούσιος: "Οι παίχτες μου κάνουν κατάθεση ψυχής. Δεν χωράνε προγνωστικά για τον τίτλο"

Για την πρόκριση της Πυλαίας στον όμιλο που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα εφήβων καθώς και για τις εντυπώσεις του από τους αγώνες μέχρι τώρα, μίλησε στο Greek Handball ο προπονητής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης Πάνος Γούσιος. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Είναι ένα πολύ αμφίρροπο τουρνουά με τους περισσότερους αγώνες να κρίνονται στα τελευταία λεπτά. Ποιοτικά το επίπεδο των ομάδων δεν έιναι αντίστοιχο με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό δικαιολογείται εν μέρει, από τον λιγότερο όγκο προπονήσεων των αθλητών, λόγω της 3ης Λυκείου που φοιτούν οι περισσότεροι από τους αθλητές.

Όσο αναφορά τη δική μου ομάδα είμαστε στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, καθώς πληρώνουμε το
τίμημα των πολλών υποχρεώσεων των αθλητών μας και την ταλαιπωρία από τους αγώνες και το πρόσφατο ταξίδι στη Γαλλία για το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα. Αγωνιζόμαστε  κάθε αγώνα με απουσίες λόγω  ιώσεων και πολλοί παίκτες μας κάνουν κατάθεση ψυχής αγωνιζόμενοι με 39 πυρετό, οπότε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Περιμένω και τα 4 παιχνίδια του ομίλου για τις θέσεις 1 εως 4, να είναι κοντά στο σκορ. Οι ομάδες που μεταφέρουν τις δυο νίκες εχουν σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο, ωστόσο στις τελικές φάσεις έχει αποδειχθει οτι δε χωράνε προγνωστικα"

No comments