Ο Απόλλων Σταυρούπολης κοντά στα παιδιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Απόλλων Σταυρούπολης κοντά στα παιδιά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τουρνουά Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Απόλλων Σταυρούπολης, υπό την αιγίδα του Δήμου Παύλου Μελά.

Για άλλη μια φορά το Δ.Α.Κ. Σταυρούπολης για τρεις ολόκληρες ώρες γέμισε χάντμπολ! Παιδικές φωνές, που συντροφεύουν πάντα όλες τις προσπάθειες σε αυτές τις ηλικίες και αρκετοί γονείς που συνάντησαν, ίσως και για πρώτη φορά το άθλημα, βρέθηκαν σε μια εκδήλωση, που έφτασε τον 7ο χρόνο της. Δίπλα στους προπονητές που σήκωσαν το κύριο βάρος της εκδήλωσης στάθηκαν οι αθλήτριές του Απόλλων Σταυρούπολης, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπου χρειάστηκε.
Όμορφες φάσεις, ωραία συναισθήματα, και πραγματικά συναρπαστικό φινάλε, επιφύλαξε για τους
γονείς που επέλεξαν να χαρούν την ηλιόλουστη ημέρα στην κερκίδα, για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους.

Νικητές ήταν φυσικά όλα τα παιδιά!!!
Απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλα στις ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις, ενώ για πρώτη φορά θεσπίστηκε και η βράβευση στον καλύτερο αθλητή και στην καλύτερη αθλήτρια των αγώνων.
Τον Δήμο Παύλου Μελά εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Δημήτρης Λαλές που παρακολούθησε όλη την εκδήλωση.
Αξιοσημείωτη για άλλη μια φορά η παρουσία της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. που καλύπτει πλέον όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου και αποτελεί την απόλυτη ασπίδα για όλους τους αγωνιζόμενους. Ο πρόεδρος της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α., Γιώργος Μακαβός, τιμήθηκε με αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή των μελών, στο τουρνουά χειροσφαίρισης.

No comments