Σεϊρεκίδης: "Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα" - Πηλαλίδης: "Να πετύχουμε μια άνετη παραμονή" (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σεϊρεκίδης: "Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα" - Πηλαλίδης: "Να πετύχουμε μια άνετη παραμονή" (βίντεο)

Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε ο Φίλιππος στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ο προπονητής του Στέλιος Σεϊρεκίδης. Στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε: «Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και από την άλλη έπρεπε να βρεθούμε και ως ομάδα αφού χρησιμοποιήσαμε παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο ανταπεξήλθαμε καλύτερα. Οι παίκτες ήταν πιο συγκεντρωμένοι, καλοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Γι αυτό πήγε έτσι το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, είχαμε χάσει τις επαφές. Είναι σημαντικό που πήραν κάποια παιδιά
συμμετοχή 50-60 λεπτών. Πρέπει να την κρατήσουμε και να συνεχίσουμε έτσι. Είναι σημαντικοί οι δυο βαθμοί. Από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε στο διάστημα τους ενός μηνός που έχουμε μπροστά μας. Η συγκέντρωση και η προπόνηση είναι που θα μας δώσει το κάτι παραπάνω».

Ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης υπογράμμισε: «Ο Φίλιππος ήταν το φαβορί. Ήταν δεδομένο ότι θα δυσκολευτούμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Φίλιππος δεν έπιασε καλή απόδοση και σε συνδυασμό με τις απουσίες του μας επέτρεψε να μείνουμε κοντά στο σκορ και να τελειώσουμε το ημίχρονο ισόπαλοι. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε τον κακό μας εαυτό και σε μεγάλο βαθμό δεν ξέραμε τι κάναμε μέσα στο γήπεδο. Σε ένα βαθμό οφείλεται ότι σε κάποια σημεία παίζαμε με κάποια ειδικά σχήματα που δεν χρησιμοποιήθηκαν όλη την χρονιά. Το 2016 δεν μπήκε καλά, είχαμε απώλειες τραυματισμών. Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να πετύχουμε μια άνετη παραμονή και να χτίσουμε χαρακτήρα για τα επόμενα χρόνια».

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος του Αερωπού σημείωσε: «Τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς σήμερα. Ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζαμε. Προερχόμασταν από άσχημο αποτέλεσμα. Έπρεπε να σηκώσουμε το κεφάλι. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε και ήμασταν κοντά στο σκορ και τελειώσαμε ισόπαλοι. Πιστέψαμε ότι κάτι μπορούμε να πάρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ανταπεξήλθαμε, δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση, έτρεξε ο αντίπαλος, έφυγε στο σκορ και ήρθε η ήττα. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας αυτές τις ημέρες, να πάμε στα πλέι άουτ και να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει».

Ο Άγγελος Δραγκόλας του Φιλίππου υποστήριξε: «Ο Αερωπός είναι καλή ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νωθροί, δεν βάλαμε τα γκολ και δεν κάναμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει στην άμυνα. Τρέξαμε και βάλαμε εύκολα γκολ. Από εδώ και πέρα έχουμε δύσκολη συνέχεια. Για εμάς από εδώ και πέρα ξεκινά το πρωτάθλημα. Ο ένας στόχος μας επιτεύχθηκε, πάμε για τον δεύτερο. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή, να δούμε μία μία τις ομάδες και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό».


No comments