Έκανε την έκπληξη η ΧΑΝΘ στην Έδεσσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκανε την έκπληξη η ΧΑΝΘ στην Έδεσσα

Σπουδαίο «διπλό» για τη ΧΑΝΘ στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία

Την τύχη στα χέρια της κρατάει πλέον η ΧΑΝΘ όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία μετά την σπουδαία νίκη της στην Έδεσσα με 23-21 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Νίκου Μάντζου την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Φοίβο Συκεών και αν κερδίσει τότε θα πάρει την 9η θέση και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, όπου και θα κριθεί η παραμονή.

Η ΧΑΝΘ έλεγχε από την αρχή τον αγώνα και ήταν αποφασισμένη να πάρει τους δύο βαθμούς της
νίκης και τα κατάφερε. Από την άλλη πλευρά τα όνειρα του Αερωπού για μία θέση στην πρώτη εξάδα των πλέι οφ, κάπου εδώ τελειώνουν, αφού την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον Φίλιππο στη Βέροια, ενώ Ποσειδώνας και Δούκας έχουν σαφέστατα πιο βατό πρόγραμμα. Παρόλα αυτά ο Αερωπός –αν και νεοφώτιστος- είχε εξαιρετική παρουσία στην κανονική διάρκεια και όπως όλα δείχνουν θα έχει μία άνετη παραμονή, αφού θα μπει στα πλέι άουτ με μεγάλο αβαντάζ.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΧΑΝΘ 21-23
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-4, 4-7, 4-7, 5-10, 7-11 (ημχ.), 9-13, 12-15, 15-16, 16-18, 18-21, 21-23
ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Τζουβάρας Π., Τζουβάρας Θ., Κράλλης, Θεοδωρόπουλος, Δέλιος, Δημάκης 4, Αποστολίδης 2, Λιούμης, Βαφείδης, Μπάλας 2, Μπαγκέας, Δούγιας 9, Πίτος, Κυριακού 4, Τσίκος, Πουρδάνης.
ΧΑΝΘ (Νίκος Μάντζος): Λαγούδης, Αγγ. Παπαδόπουλος 3, Σαρηγιαννίδης 1, Ν. Παπαδόπουλος, Δέσπος 4 , Χρ. Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Θ. Παπαδόπουλος Θαν., Κόντης 4, Αργυρίου 2, Κεσίδης 3, Μπαιρλής 5, Μαυρόπουλος, Κουπαρανίδης, Σ. Ναουμίδης, Σιαματάς 1.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Χασκής, Κόκκινη: 52:36 Μαυρόπουλος (για επικίνδυνο παιχνίδι- χωρίς δελτίο), δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 3/4-4/4

No comments