Διεθνές Camp- Σεμινάριο Προπόνησης Τερματοφυλάκων χειροσφαίρισης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διεθνές Camp- Σεμινάριο Προπόνησης Τερματοφυλάκων χειροσφαίρισης

Η επιστημονική δραστηριότητα του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  επικεντρώνεται αφενός στην ανάπτυξη της έρευνας και αφετέρου στην προώθηση του προπονητικού διαλόγου στους θεωρητικούς και πρακτικούς τομείς που υπηρετούνται από το πρόγραμμα σπουδών του.
Η δραστηριότητα αυτή περιλαμβάνει την οργάνωσητου 1ουΔιεθνούς Σεμιναρίου Τερματοφυλάκων χειροσφαίρισης,  από διδάσκοντες και προσκεκλημένους επιστήμονες.

Οι στόχοι του σεμιναρίου είναι:


•    Να γνωρίσουν οι προπονητές και οι αθλητές από κοντά τον τρόπο και την φιλοσοφία που δουλεύουν στην Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα στη χειροσφαίριση, από ακαδημίες έως τις πρώτες ομάδες.
•    Να κατανοήσουν οι αθλητές  τη θέση του σύγχρονου τερματοφύλακα, τις βάσεις για την εξέλιξη τους καθώς και την ευχαρίστηση του αθλητισμού
•    Να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της συνεχούς εξέλιξης μέσω της καλύτερης δυνατόν προετοιμασίας των, ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη κατάρτιση και να διεκδικήσουν την είσοδο τους, ανάλογα με την ηλικία τους στις αντίστοιχες αγωνιστικές κατηγορίες.
•    Να αποκτήσουν, μέσα από την προπόνηση, (αγόρια και κορίτσια) άρτια τεχνικοτακτική κατάρτιση και να μάθουν να παίζουν με φαντασία, ρυθμό, και δύναμη, ενώ παράλληλα και να ψυχαγωγούνται.
•    Να αποτελέσει πλαίσιο για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ανάμεσα σε προπονητές και σε ειδικούς επιστήμονες ή άλλους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τον αθλητισμό στην αγωγή παιδιών και νέων.

Οργανωτής
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τομέας Αγωνστικών Αθλημάτων - Χειροσφαίριση, Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Συνδιοργανωτής
Δήμος Πρέβεζας
Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Για  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο , παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://handballgoalkeepers2016.weebly.com

No comments