Βριληττός 2016: Τα ζευγάρια των προημιτελικών στους παμπαίδες- Στην τετράδα των παίδων η Εθνική Ελλάδος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βριληττός 2016: Τα ζευγάρια των προημιτελικών στους παμπαίδες- Στην τετράδα των παίδων η Εθνική Ελλάδος

Βγήκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών στους παμπαίδες- Στην τετράδα των παίδων η Εθνική Ελλάδος
Σπουδαία παιχνίδια με αγωνιστικότητα, πάθος και αγωνία διεξήχθησαν στην δεύτερη ημέρα του 4ου διεθνούς τουρνουά χάντμπολ αναπτυξιακών ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016».
Στο τουρνουά των παμπαίδων Ολυμπιακός Κερατσινίου, ΕΣΝ Βριλήσσια και Κροάσια Ζάγκρεμπ ολοκλήρωσαν με το απόλυτο «τρία στα τρία» την φάση των ομίλων και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «8». Εκεί τους ακολούθησαν Νόβι Βελιγραδίου, Σεν Ραφαέλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Πικ Σέγκεντ και Παρτιζάν με την ομάδα της Σερβίας να παίρνει την πρωτιά στον όμιλο στην ισοβαθμία από τους Ούγγρους, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων για ένα γκολ!

Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα ακόλουθα: Παρτιζάν- Νόβι, Πικ Σέγκεντ- Κροάσια Ζάγκρεμπ, Βριλήσσια- Σεν Ραφαέλ, Ολυμπιακός- Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο τουρνουά των Εθνικών ομάδων παίδων η Ελλάδα ηττήθηκε 23-15 από την πολύ ισχυρή Ουγγαρία, παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψει το κακό ξεκίνημα (ήταν πίσω με 7-1). Το απόγευμα η ομάδα του Τάσου Χατζηπαρασίδη νίκησε 36-14 την Κύπρο και έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά μία θέση στην πρώτη τετράδα. Η «γαλανόκευκη» αύριο θα παίξει με τις Κροατία και Ισραήλ με στόχο την 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση στον τελικό.


Κείμενο- Στατιστικά- δηλώσεις
ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΤΙΜΟΝΑ - ΧΑΝΘ 23-14 (15-6)
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου για την Μακάμπι Ντιμόνα που κατάφερε να ξεπεράσει την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα. Οι Ισραηλινοί επικράτησαν εύκολα με 23-14 της ΧΑΝΘ, η οποία έχασε όποια μαθηματική ελπίδα είχε για να περάσει στα προημιτελικά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ανδρέας Λαγούδης (Προπονητής ΧΑΝΘ): «Η απόδοσή μας από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Το επίπεδο του τουρνουά είναι πολύ υψηλό. Είμαστε χαρούμενοι που τα παιδιά δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους σε αυτό το επίπεδο και ευελπιστούμε να έχουμε αποτελέσματα».
Σλόμι Τουμπούλ (Προπονητής Ισραήλ): «Στον αγώνα με την Παρί δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε, ενώ υπήρχε και άγχος στους παίκτες μου. Σήμερα ήταν διαφορετικά αφού παίξαμε πιο ελεύθερα. Για την ομάδα είναι η πρώτη συμμετοχή της σε διεθνές τουρνουά κι ελπίζω κάθε παίκτης να παίζει καλά και για τη νίκη και ελπίζω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 6-4, 10-6, 15-6 (ημιχ.), 17-7, 20-9, 22-11, 23-14
ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΤΙΜΟΝΑ (Τουμπούλ Σλόμι): Νιρ, Ελι, Νετανέλ, Ιταμάρ, Λιρόν, Σον 9, Λιράν 6, Ντανιέλ, Ρόι 7, Οσέρ, Γιανίρ 1, Ελάι.
ΧΑΝΘ (Ανδρέας Λαγούδης): Μαλαβέτας, Μπεκίρι 2, Αγγελίδης, Κοκορότσικος, Τσίχλης, Θεοχαρίδης 1, Οσάγκι, Καρούσης 1, Καραθεοδώρου, Οκανταρίδης 2, Χατζηλίας 2, Φωτιάδης 1, Δαμιανίδης 2, Μαρίνης, Ντέμπος 1, Ντουβαρτζής 2.
Διαιτητές: Γιαν Σαρμά (Γαλλία), Ζουλιέν Μαρς (Γαλλία). Δίλεπτα: 4-2, 7μ.: 4/4-2/2

ΠΥΛΑΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 12-21 (8-10)
Μεγάλο ματς έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο "Δ. Βικέλας" και ανάμεσα στην Πυλαία και τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και το πρώτο ημίχρονο (8-10), ωστόσο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, όπου κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά (25', 8-16) να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας, κερδίζοντας εν τέλει με 21-12. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κερατσινίου πέρασε στα προημιτελικά του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016».


ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κυριάκος Λάππας: (Προπονητής - Πυλαία): «Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε την δυναμική του αντιπάλου μας, εμείς δείξαμε για άλλη μια φορά ατολμία στην επίθεση, δεν πηγαίναμε αποφασίστηκα στις φάσεις. Αυτό το πληρώσαμε. Ωστόσο το ίδιο ήταν και στην άμυνα μας. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να ανταποκρινόμαστε όταν το σκορ δεν μας πάει καλά. Ήταν καλό μάθημα και το σημερινό παιχνίδι».
Αντώνης Κουλακάρης: (Προπονητής - Ολυμπιακός Κερατσινίου): «Περάσαμε στα προκριματικά και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας. Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα για τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Σήμερα όπως και χθες είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παιδιά και το χάρηκαν. Το κυριότερο για μένα είναι τα παιδιά να χαίρονται. Εφόσον γίνεται αυτό, τότε όλοι είμαστε χαρούμενοι».

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-6, 6-8, 8-10 (ημχ.), 8-16, 11-19, 12-20, 12-21
ΠΥΛΑΙΑ (Κυριάκος Λάππας): Αλεξανδρίδης 5, Αμπατζίδης, Σιόβας Δ., Ζυγούλης, Χριστοφόρου 1, Αβγερίδης, Σιόβας Ι., Πιατσόπουλος, Ξυδιάς, Μπάμπαλης 1, Στεφανίδης 1, Γάγος, Σιόβας Μ., Πετρίδης, Παπανίκου 4, Τσόγας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Αντώνης Κουλακάρης): Σάμιος, Κουκούλας 3, Βλάχος, Κωστόπουλος, Γιαννακόπουλος, Βαζέος 5, Παλετσάκης, Kαρατζής, Σωτηρίου, Ανρίον 3, Ξυπνητός 2, Μιχαλόπουλος 1, Νάκος 7, Λεκάκος, Πασχάλης, Μάρκου
Διαιτητές: Αντγιέλιτς, Τζόρτζεβιτς (Σερβία) Δίλεπτα: 8-2 Πέναλτι: 1/1 - 5/7 Κόκκινη Κάρτα: 09:36 Στεφανίδης (3x2΄), Κόκκινη Κάρτα: 35:38 Παπανίκου (3x2΄)

ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 12-27 (5-13)
Τη ανωτερότητά της για ακόμα ένα παιχνίδι επιβεβαίωσε η Κροάσια Ζάγκρεμπ, η οποία επικράτησε με άνεση 27-12 της Νόβι Βελιγραδίου. Οι Κροάτες είχαν χτίσει από νωρίς μια μεγάλη διαφορά (11-2 στο 15') και δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Πάντως, αμφότερες κατάφεραν να περάσουν στα προημιτελικά του ΒΡΙΛΛΗΤΟΣ 2016.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αλεξάντερ Μάρκοβιτς: (Προπονητής - Νόβι Βελιγραδίου): «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας, ωστόσο η Κροάσια ήταν καλύτερη».
Νίνο Μάρκοβιτς: (Προπονητής - Ζάγκρεμπ Κροατίας): «Παίξαμε καλά και κάναμε ότι έπρεπε για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Πλέον περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών μου».



Τα πεντάλεπτα: 1-4, 2-8, 2-11, 5-13 (ημχ), 5-16, 8-21, 9-25, 12-27
ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Αλεξάντερ Μάρκοβιτς): Ζιβάνοβιτς, Βάσιτς, Μιλένκοβιτς, Πίσκουλιτς 1, Ράνιν 1, Ραντοβάνοβιτς, Ματιγιασεβιτς, Μπάμπιτς, Μίρκοβιτς, Τσόσιτς, Τσβίγιετιτς, Νέσιτς 4, Γιοβανοβιτς 4, Μαρίν 1, Πάβλοβιτς 1, Λάκιτς
ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Νίνο Μάρκοβιτς): Τούρσιτς, Πάντζα, Τίντορ 2, Πούριτς 2, Κλάριτς 2, Σερσέκ 1, Τσέλιτς, Τρνίνιτς 3, Ντέντο 1, Γρντόβιτς, Χανάκ 1, Λέσκοβετς 6, Γκολούζα, Μίσσονι 3, Στρκόβιτς 1, Ζούτρισα 5
Διαιτητές: Μπράμου, Κασάπη (Ελλάδα) Δίλεπτα: 2-1 Πέναλτι: 1/2 - 0/0


ΙΣΡΑΗΛ - ΚΡΟΑΤΙΑ 30-30 (14-16)
Μεγάλο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην εθνική παίδων της Κροατίας με την αντίστοιχη του Ισραήλ με το ισόπαλο 30-30 να φέρνει χαμόγελα μόνο στη μια πλευρά. Οι Κροάτες μετά την ήττα την 1η αγωνιστική από την Ουγγαρία χρειάζονταν τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Το καλό ξεκίνημα στον αγώνα και το γρήγορο 4-0 δεν είχε συνέχεια. Το Ισραήλ όταν άρχισε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του αγώνα ανέβασε ροκάνισε τη διαφορά μένοντας σε απόσταση αναπνοής. Με πιεστική άμυνα κούρασε τους Κροάτες που δεν απέφυγαν τα λάθη και τις κακές επιλογές στην επίθεση. Δεδομένα που εκμεταλλεύτηκαν οι Ισραηλινοί που ισοφάρισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και είχαν την ευκαιρία να πάρουν και τη νίκη όταν προηγήθηκαν 30-29, αλλά οι Κροάτες έσωσαν τον βαθμό με εύστοχο πέναλτι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οντέντ Μπουτένκο (προπονητής Ισραήλ): «Για εμάς ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με την πρεμιέρα, απέναντι σε μια πολύ αθλητική ομάδα. Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί, κάναμε πολλά λάθη αλλά δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε πρωί. Πρέπει όμως να μάθουμε να το κάνουμε κι αυτό».
Μπόρις Ντβόρσεκ (Βοηθός προπονητή Κροατίας): «Ήταν ένα πολύ  σκληρό παιχνίδι. Η απόδοσή μας έπεσε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και εκεί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας οι αντίπαλοι και κατάφεραν να μας φτάσουν. Εν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αν και θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Κάναμε λάθη όπως και στο προηγούμενο, ενώ οι αντίπαλοι μάς δυσκόλεψαν και στην άμυνα παίζοντας 3-3».

Τα πεντάλεπτα: 0-4, 4-7, 6-9, 8-11, 10-13, 14-16 (ημιχ.), 15-17, 17-20, 21-23, 28-28, 30-30
ΙΣΡΑΗΛ (Μπουτένκο Οντετ): Ζαγκάνοβ, Μεντίνα, Ριφ 2, Σαχάρ 2, Σεμέν 3, Τουρκενίτζ 4, Αζολαι, Μοτόλα, Ζισμαν, Σλουκ, Γαιρ, Ταλ, Τκαχ 1, Λουμπρόσο 11, Μοσίντι 5, Αμιέλ 2.
ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζόραν Μλίναριτς): Πούριτς 1, Κάγμπα, Κόλιτς, Βρμπιτς 2, Ντζάλα 1, Μέντιτς, Στάρσεβιτς, Χάντσιτς, Ιβάνκοβιτς 3, Μπράτζντιτς, Σαφράνκο 7, Νταβιντ 2, Ντρούζινετς 3, Κράλιεβιτς 4, Zαβορ 7.
Διαιτητές: Γιώργος Τσάμος (Ελλάδα), Άγγελος Φωκίτης (Ελλάδα). Δίλεπτα: 10-6, 7μ.: 6/7-3/6, Κόκκινη κάρτα: 59:56: Αμιέλ

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΠΑΟΚ 8-19
Την πρώτη του νίκη στo ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016 κατάφερε να πάρει ο ΠΑΟΚ,  αφού επικράτησε 19-8 του Αερωπού Έδεσσας. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τους αγώνες των ομίλων, με τον Δικέφαλο να τερματίζει τρίτος με δυο βαθμούς στον 3ο όμιλο, ενώ η ομάδα της Έδεσσας κατετάγη τέταρτη, χωρίς να έχει πετύχει νίκη. Αμφότερες θα αγωνιστούν στη συνέχεια για τις θέσεις 9-16.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χάρης Δέλιος: (Βοηθός προπονητή - Αερωπός Έδεσσας): «Τα παιχνίδια αυτά για εμάς είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Κοιτάμε μέσα από κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης, όχι μόνο σε αυτά που παίζουμε εμείς, να πάρουμε εμπειρίες. Θέλουμε τα παιδιά να αποκομίσουν τα καλύτερα. Έχουμε ένα μειονέκτημα, το γεγονός πως στον δικό μας Νομό, δεν έχεις πολλές ευκαιρίες να παίξεις παιχνίδια. Παίζουμε όλο και όλο τρία παιχνίδια το χειμώνα. Το τουρνουά αυτό το έχουμε δει σαν μια καλή ευκαιρία, ώστε να αποκομίσουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε».
Γιάννης Μπιζέτας (Προπονητής - ΠΑΟΚ): «Ήμασταν σε πολύ δυνατό όμιλο. Νομίζω πως η Ζάγκρεμπ είναι η πιο δυνατή ομάδα, από εκεί και πέρα εμείς κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τα παιδιά πήραν σημαντικές εμπειρίες από αυτές τις αναμετρήσεις μέχρι τώρα. Είναι χρήσιμο το τουρνουά, συγχαρητήρια στους ανθρώπους που το τρέχουν. Είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε μέρος κι εμείς».

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-4, 2-6, 2-9 (ημχ), 3-11, 4-13, 5-16, 8-19
ΕΔΕΣΣΑ ΑΕΡΩΠΟΣ (Ιωάννης Πιλαλίδης): Στομάς, Γρεκός, Γάτσης 1, Καλατζής, Ξενίδης, Κατσάκης, Πάσχος 2, Λιάνδης 1, Τοτίδης, Πέρρος 1, Μισιρλίδης 1, Πόπτσης 2, Γκέντζης, Γεργής, Καρακατσάνης
ΠΑΟΚ (Ιωάννης Μπιζέτας): Νταφούλης, Μπαμπατζανίδης, Μαλανδρής 1, Φριντερίκος 4, Σαχίνης 2, Τελικώστογλου Σ. 1, Νατσιόπουλος, Λαμπουδής 4, Κυριακίδης 2, Τσομπανίδης, Κοντούδης, Γιορανίδης 1, Σταγόνας, Παπαγιώτας 1, Τελικώστογλου Μ. 3, Φράγκης
Διαιτητές: Μερίση, Ρόσκα (Ιταλία) Δίλεπτα: 4-3 Πέναλτι: 2/2 - 3/3


ΚΥΠΡΟΣ - ΣΕΡΒΙΑ 12-46 (6-24)
Την ανωτερότητά της σε όλους τους τομείς έδειξε η Εθνική παίδων της Σερβίας απέναντι στην αντίστοιχη της Κύπρου κάτι που φαίνεται κι από το τελικό 46-12.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-7, 4-13, 5-16, 6-19, 6-24 (ημιχ.), 7-27, 8-32, 9-36, 9-40, 11-43, 12-46
ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννος Ιωάννου): Μιλτιάδους 2, Γρηγορίου, Κάριος 1, Περικλέους 1, Κόκκινος 1, Λιανετίδης, Καραβής, Χαραλάμπους Αν. 1, Γεωργιάδης, Αργυρού 2, Γεωργίου 3, Ταουσιάνης, Χατζηανδρέας, Χαραλάμπους Μαρ. 3, Παπαλαμπριανού, Φεσιάς.
ΣΕΡΒΙΑ (Ζίκισα Μιλοσάβλιεβιτς): Χορβατ 1, Μιλίσεβιτς, Βεσελίνοβιτς 6, Μιλούνοβιτς 2, Ράντοβιτς 4, Μιλίνκοβιτς 5, Μάκσα, Μίσιτς, Τσίροβιτς, Καούσεβιτς 2, Ζίβκοβιτς 6, Χατζντίν 7, Στογιάνοβιτς 3, Νίκολιτς 7, Γκουλούντοβιτς 1, Γκάκοβιτς 2.
Διαιτητές: Ιονού Καζάν (Ρουμανία), Γκεσούρ Σουλιμάν (Ρουμανία).  Δίλεπτα: 7-5, 7μ.: 1/3-2/2

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ – ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ  12-29 (6-15)
Στα προημιτελικά του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016 κατάφερε να περάσει η Σεν Ραφαέλ, καθώς επικράτησε με 29-12 της Λοκομοτίβα Μπριτσκό. Η ομάδα από την Γαλλία, τερμάτισε στην 2η θέση του 4ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Βόσνιοι θα παλέψουν πλέον για τις θέσεις 9-16, καθώς τερμάτισαν στην 4η θέση, χωρίς να έχουν πετύχει νίκη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γκόραν Βάσιτς / Goran Vasic: (Προπονητής - Λοκομοτίβα Μπριτσκό): «Η Σεν Ραφαέλ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς και το απέδειξε στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σχεδόν στο δικό τους επίπεδο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν μπορέσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί».
Εμανιέλ Ισοτόν / Emmanuel Isotton: (Προπονητής - Σεν Ραφαέλ): «Καταφέραμε να περάσουμε στη επόμενη φάση, το περιμέναμε αυτό, ωστόσο στεναχωριόμαστε για το πώς χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, καθώς πλέον στα προημιτελικά θα βρούμε πιο δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας. Αν είχαμε το απόλυτο στις νίκες, ίσως να είχαμε πιο εύκολο παιχνίδι».

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 4-6, 5-9, 6-15 (ημχ.), 6-19, 7-25, 8-27, 12-29
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ (Γκόραν Βάσιτς): Γκόριτσκιτς, Ντόμιτς, Ράντιτς, Νίκολιτς, Γκρούγιτς 2, Λέβιτς 1, Ντόρντεβιτς 9, Γκέλγιτς, Λούλιτς Λ., Λούλιτς Ντ., Στγιεπάνοβιτς Σ., Τοντοσιγιεβιτς, Στγιεπάνοβιτς Α., Πούριτς, Τούσιτς
ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ (Εμανιέλ Ισοτόν): Σάνουα 2, Μπόργια 4, Ντεκρουά 1, Μπρισό 4, Πεναλβά, Φιορένζα, Λουμπράνο 8, Λεγκόφ 7, Αισί 3, Ομνές, Μπελμόντε, Μάασου
Διαιτητές: Αντγιέλιτς, Τζόρτζεβιτς (Σερβία) Δίλεπτα: 5-2 Πέναλτι: 0/1 - 2/2

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 23-15 (12-9)
Στο κατάμεστο «Φιλίππειο» η Εθνική παίδων της Ελλάδας ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ουγγαρίας με 23-15. Η Ουγγαρία μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και με δυνατή άμυνα, και αποτελεσματικότητα στην επίθεση εκμεταλλεύτηκε τα συνεχόμενα λάθη της Ελλάδας με συνέπεια να προηγηθεί με 5-0 στο πρώτο πεντάλεπτο και 9-2 στη συνέχεια. Η ελληνική ομάδα χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να βρει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο, να μειώσει τα λάθη της σε άμυνα και επίθεση και να βρει λύσεις. Δείχνοντας υπομονή κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά και να πάει στο ημίχρονο μόνο με τρία γκολ πίσω (12-9).
Στο δεύτερο μέρος η διαφορά μειώθηκε και στα δύο τέρματα, όμως Οι Ούγγροι «έσφιξαν» και πάλι την άμυνά τους, βγήκαν στον αιφνιδιασμό και δέκα λεπτά πριν το τέλος έφτασαν στο +6 (19-13) με την ελληνική επίθεση να «κολλάει» πάνω στον Μαγυάρο τερματοφύλακα και η διαφορά έφτασε στο +8 στο 55:30 (22-14).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αττίλα Βάγκο (Προπονητής Ουγγαρίας): «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά και προηγηθήκαμε με 6 γκολ, αλλά η Ελλάδα άλλαξε την αμυντική της λειτουργία και κατάφερε να μας πλησιάσει και στα δυο γκολ διαφορά στην πρώτη περίοδο του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο στην συνέχεια παίξαμε καλύτερο χάντμπολ και κερδίσαμε το ματς. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον αγώνα, αλλά και γενικά στην όλη οργάνωση του τουρνουά».
Τάσος Χατζηπαρασίδης (προπονητής Ελλάδας): «Παίξαμε με μια σαφώς ανώτερη ομάδα από εμάς. Οι απαιτήσεις του αγώνα ήταν πολλές και σε αρκετές από αυτές δεν ανταποκριθήκαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών».

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 7-1, 9-3, 10-4, 11-6, 12-9 (ημιχ.), 12-10, 14-11, 18-13, 19-13, 22-13, 23-15
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Αττίλα Βάγκο): Γκιόρι, Τοθ Πε. 4, Χολντόσι 2, Σζελες 2, Κέτσκες, Τοθ Πα., Μπάλιντ 7, Φούλοπ, Κοχέγκι 2, Πάλφι, Παπ Κρ. 1, Παφ Μπ. 2, Κουρούτσκ, Μποντναρ, Ρόστα, Βάζντα 3.
ΕΛΛΑΔΑ (Τάσος Χατζηπαρασίδης): Γιαγκούλας, Τζάτσκας, Μπουλταδάκης, Θεοδωρόπουλος, Κουκουτσίδης 3, Μπασδέκης 4, Μπαλτατζής 1, Ελευθεριάδης 1, Τσιγαρίδας 1, Τζήμπουλας 1, Μαυρίδης, Μποσκός, Μίγγας, Ζαφηράκης 2, Γάρας.
Διαιτητές: Τόμας Κρζαν (Σλοβενία), Μάτιτς Ρόμιχ (Σλοβενία). Δίλεπτα: 5-3, 7μ.: 1/2-3/4

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΠΙΚ ΣΕΓΚΕΝΤ 23-23
Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια ήταν αυτό που έγινε ανάμεσα στην Παρτιζάν και την Πικ Ζέγκεντ για τον 2ο όμιλο. Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες και ισόβαθμες στην βαθμολογία ωστόσο η Παρτιζάν πέρασε ως πρώτη έχοντας ένα τέρμα παραπάνω στο σύνολο! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί στα προημιτελικά με την Νόβι Βελιγραδίου, ενώ από την άλλη πλευρά, η ομάδα από την Ουγγαρία θα βρει μπροστά της, την ισχυρή Κροάσια Ζάγκρεμπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ντούσαν Ζίβκοβιτς: (Βοηθός προπονητή - Παρτιζάν): «Παίξαμε πολύ καλά σήμερα, κερδίσαμε την πρωτιά και τώρα πάμε στα προημιτελικά. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος».
Ζόλταν Νάγκι (Προπονητής ΠΚ Σέγκεντ): «Είναι δύσκολο να πεις κάτι μετά από αυτό το σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε καλή ομάδα και πιθανότητες να αγωνιστούμε στα τελικά της διοργάνωσης».

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-4, 6-6, 9-8 (ημιχ.), 14-13, 18-15, 21-19, 23-23
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ζινάν Βούκοβιτς): Ντόρντεβιτς, Κόσοβατς, Άλεκσιτς 1, Στογιάνοβιτς, Μπακάνοβιτς 11, Βούισιτς 2, Γκάσιτς Σ., Γκάσιτς Φ., Γκούντουριτς 3, Ισάκοβιτς, Γέσιτς, Λατίνοβιτς, Μιχαίλοβιτς, Πέτοβιτς, Ρίστιτς 5, Ντένιτς 1.
ΠΙΚ ΣΕΓΚΕΝΤ (Ζόλταν Νάγκι): Κριβοκάπιτς, Μπεσέντες, Ζόλντι, Σαλάι 1, Νάγκι, Νόσκα 4, Σότι 1, Χάιντου, Ντάντσικ 5, Μιγκ 1, Τσαμάνγκο 8, Ζουχάζ 1, Κις 2, Τοτόκ 1, Κουτσέρα Αμάρτι.
Διαιτητές: Γιώργος Τσάμος (Ελλάδα), Άγγελος Φωκίτης (Ελλάδα). Δίλεπτα: 6-3, 7μ.: 3/4-2/3

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΤΙΜΟΝΑ 20-11
Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσαν τα Βριλήσσια την παρουσία τους στον β’ όμιλο. Εχοντας προκριθεί από την πρώτη ημέρα του διεθνούς αναπτυξιακού τουρνουά ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016 στο τελευταίο παιχνίδι τους έκαναν το τρία στα τρία επικρατώντας με 20-11 της Μακάμπι Ντιμόνα. Η ομάδα του Σίνισα Πρόκιτς είχε και πάλι πρώτο σκόρερ τον Κωνσταντίνο Κοτσιώνη με έξι τέρματα ενώ από τέσσερα πέτυχαν ο Χαρίτος Γκιλάκης και ο Αλεξάνταρ Γιάντσα.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 7-4, 11-5, 13-5 (ημιχρ.), 15-6, 17-7, 19-9, 20-11
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σίνισα Πρόκιτς): Κιουλτσίδης, Γκιλάκης 4, Κορκολής 2, Λιάκος, Γιάνκα 4, Ρήγος, Ταμπάκος 2, Κοτσιώνης 6, Στάθης, Γκένας 1, Κολάσης, Ασλής, Μποζιός, Σταθάτος 1, Δαλέκος, Κούτρας.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΤΙΜΟΝΑ (Τουμπούλ Σλόμι): Νιρ, Ελι, Νετανέλ, Ιταμάρ, Λιρόν 2, Σον 3, Λιράν 1, Ντανιέλ, Ρόι 5, Οσέρ, Γιανίρ, Ελάι.
Διαιτητές: Ιωάννης Φωτακίδης (Ελλάδα), Χαράλαμπος Γκινατζίδης (Ελλάδα). Δίλεπτα: 1-0, 7μ.: 1/1-1/1

ΧΑΝΘ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 10-32 (4-16)
Άνετη επικράτηση κόντρα στην ΧΑΝΘ κατάφερε να πάρει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε με 32-10. Με αυτή την επικράτηση οι Γάλλοι τερμάτισαν στην 2η θέση του 2ου ομίλου και θα κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου στην προημιτελική φάση. Από την άλλη πλευρά, η ΧΑΝΘ τερμάτισε στην 4η θέση και πλέον θα παλέψει για τις θέσεις 9-16.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ανδρέας Λαγούδης: (Προπονητής - ΧΑΝΘ): «Αγώνας με μια ομάδα που αντιπροσωπεύει μια υπερδύναμη του αθλήματος. Το επίπεδο της Γαλλικής σχολής είναι πολύ υψηλό. Η ταχύτητα, η τακτική σκέψη των αντιπάλων και η δική μας προσαρμοστικότητα προσέφεραν ένα ωραίο θεαματικό παιχνίδι».
Μεντινά Αλεξίς Πιερ (Προπονητής - Παρί Σεν Ζερμέν): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την νίκη, καθώς χθες χάσαμε ένα παιχνίδι. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με τα Βριλήσια χθες και ξεκουραστήκαμε καλά ώστε να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί σήμερα, κάτι που κάναμε».

Τα πεντάλεπτα: 0-5, 1-8, 1-11, 4-16 (ημιχ.), 4-19, 4-24, 6-27, 10-32
ΧΑΝΘ (Ανδρέας Λαγούδης): Μαλαβέτας, Μπεκίρι 1, Αγγελίδης, Κοκορότσικος, Τσίχλης, Θεοχαρίδης, Οσάγκι, Καρούσης, Καραθεοδώρου 1, Οκανταρίδης 2, Χατζηλίας 1, Φωτιάδης, Δαμιανίδης 2, Μαρίνης 2, Ντέμπος, Ντουβαρτζής.
ΠΑΡΙ Σ.Ζ. (Μεντινά Αλεξίς Πιερ): Λουασό, Ανί, Κλιν 1, Βαν Ντεν Μπος Σ. 1, Πορές 1, Βίνσεντ 2, Κονστάντ 1, Φονταίν 6, Νεοφβιλ 7, Βαν Ντεν Μπος Λ. 2, Πισουρόν Π. 5, Ερί, Ρέι 2, Πισουρόν Ο. 4, Γκερμπαί.
Διαιτητές: Λούντγκρεν (Σουηδία), Νίμπεργκ (Σουηδία). Δίλεπτα: 1-1, 7μ.: 0/0-3/5

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 21-14 (14-9)
Με την πρώτη του νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Α’ όμιλο ο Φίλιππος Βέροιας που επικράτησε με 21-14 του Ιωνικού Ν.Φ.. Η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο, καθώς στη συνέχεια οι Βεροιώτες βασιζόμενοι στην καλή τους άμυνα έγιναν πιο αποτελεσματικοί επιθετικά κι άνοιξαν τη διαφορά την οποία ο Ιωνικός ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να κλείσει.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Απόστολος Ντέλλας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Προερχόμασταν από δύο ήττες κι έπρεπε να διαχειριστούμε το άγχος που είχε δημιουργηθεί. Πολλές φορές η υπέρμετρη προσδοκία δημιουργεί και υπέρμετρη απογοήτευση. Σήμερα σφίξαμε την άμυνά μας βγάλαμε αιφνιδιασμούς και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».
Σωτήρης Τοντόροβιτς (προπονητής Ιωνικού): «Ηταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα. Ήμασταν λιγάκι κουρασμένοι. Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το επαναλαμβάνω, για εμάς αυτό το τουρνουά είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες τα παιδιά».

Τα πεντάλεπτα: 5-4, 9-5, 11-8, 14-9 (ημιχ.), 17-9, 19-11, 19-12, 21-14
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Απόστολος Ντέλλας): Βασιλείου, Χουδαμπέρδογλου 1, Νιώπας, Ελευθεριάδης, Σαράφης 2, Μπογιατζής, Ζαμάνης, Πασανικολάκης, Λυκοστράτης, Τουλιόπουλος 5, Πετρομελίδης Α., Πετρομελίδης Ι. 2, Καρανάτσιος 3, Πελέκης, Τζωρτζίνης 1, Παπαγιάννης 7.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Σωτήρης Τοντόροβιτς): Σιάτρας 1, Παπαδάκης, Σαλέχ, Πασάι, Μελίσσης 5, Ζαχαρίας, Καρητινός, Κοβάνης 5, Καρράς, Βασιλόπουλος, Βασιλείου 1, Βεζύρης 2, Κοζίδης, Ρούτσιας.
Διαιτητές: Λουντγκρέν, Νούβεργκ (Σουηδία) Δίλεπτα: 1-0, 7μ.: 0/0-1/2.


ΣΕΡΒΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 20-25 (15-15)
Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες της η Εθνική παίδων της Κροατίας για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλό της. Στο ντέρμπι με την αντίστοιχη της Σερβίας οι Κροάτες επικράτησαν με σχετική άνεση στο δεύτερο ημίχρονο με 25-20.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν κάποια διαφορά κι αυτή η ισορροπία αποτυπώθηκε και στο σκορ ημιχρόνου (15-15) με τους Κροάτες να ισοφαρίζουν με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ σε νεκρό χρόνο.
Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση ξεκαθάρισε μετά το 35’. Η Κροατία έδεσε ακόμη περισσότερο την άμυνά της, με τους Σέρβους να μην μπορούν να σκοράρουν ακόμη κι από τα επτά μέτρα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις σημάδεψαν τα δοκάρια. Χαρακτηριστικό της καλής άμυνας που έπαιξε η Κροατία είναι πως στο δεύτερο τριαντάλεπτο δέχθηκε μόλις 5 γκολ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γκόραν Βεσελίνοβιτς (Προπονητής Σερβίας): «Το παιχνίδι ήταν αρκετά «καθαρό», χωρίς χτυπήματα. Δώσαμε δυο παιχνίδια σήμερα κι αυτό μας επηρέασε καθώς παίξαμε σε πολύ αργό τέμπο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Εκτελέσαμε τέσσερα πέναλτι, αλλά τα χάσαμε όλα. Το σκορ είναι δίκαιο»
Μπόρις Ντβόρσεκ (Βοηθός προπονητή Κροατίας): «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη καθώς παίξαμε καλύτερα ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Είχαμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα στο δεύτερο μέρος, ενώ παίξαμε και αρκετά καλά στην άμυνα το 6-0. Έχουμε ακόμα πιθανότητες για τον τελικό. Μας περιμένει αύριο το πρωί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα.
Πάντα τα παιχνίδια ανάμεσα στην Κροατία και την Σερβία συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το είδαμε και σήμερα όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο από άκρη σε άκρη και υπήρξε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για αυτό το τουρνουά, μακάρι η διοργάνωση να μας καλέσει και του χρόνου».

Τα πεντάλεπτα: 4-2, 6-4, 9-8, 11-10, 13-13, 15-15 (ημιχ.), 16-19, 17-20, 17-21, 18-23, 19-24, 20-25
ΣΕΡΒΙΑ (Γκόραν Βεσελίνοβιτς): Χόρβατ, Μιλίσεβιτς, Βεσελίνοβιτς 5, Μιλούνοβιτς 3, Ράντοβιτς 3, Μιλίνκοβιτς, Μάκσα, Μίσιτς, Τσίροβιτς, Καούσεβιτς 4, Ζίβκοβιτς, Χατζντίν, Στογιάνοβιτς 2, Νίκολιτς, Γκουλούντοβιτς 1, Γκάκοβιτς 2.
ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζόραν Μλίναριτς): Πούριτς, Κάγμπα, Κόλιτς, Βρμπιτς, Ντζάλα, Μέντιτς 1, Στάρσεβιτς, Χάντσιτς, Ιβάνκοβιτς 5, Μπράτζντιτς, Σαφράνκο 7, Νταβιντ 4, Ντρούζινετς 1, Κράλιεβιτς, Zαβορ 4, Ζάγια 3.
Διαιτητές: Γιαν Σαρμά (Γαλλία), Ζουλιέν Μαρς (Γαλλία). Δίλεπτα: 3-8, 7μ.: 3/7-3/3

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 36-14 (17-6)
Εύκολο αποδείχθηκε το έργο της Εθνικής παίδων της Ελλάδας που έφτασε τις δύο νίκες στον όμιλό της. Η ομάδα του Τάσου Χατζηπαρασίδη νίκησε με 36-14 την Κύπρο και πλέον έχει στραμμένη την προσοχή της στο πρωί της Μ. Δευτέρας και το ματς με την Κροατία που θα κρίνει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στον τελικό της διοργάνωσης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιάννος Ιωάννου (Προπονητής - Εθνικής Κύπρου): «Ήρθαμε καθαρά για εμπειρίες σε αυτό το τουρνουά, σίγουρα το επίπεδο μας είναι πιο χαμηλό από την Εθνικής Ελλάδας, αλλά το παλεύουμε, προσπαθούμε για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά την Κύπρο. Η διοργάνωση είναι πάρα πολύ καλή, μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο από όλες τις πλευρές».
Χατζηπαρασίδης Τάσος (Προπονητής - Εθνική Ελλάδος): «Ήταν πιο χαμηλού επιπέδου η ομάδα της Κύπρου, ωστόσο πάντα είναι πολύ συμπαθής προς εμάς. Δοκιμάσαμε να ξεκουράσουμε αρκετά παιδιά, να προφυλάξουμε κάποιους τραυματίες, καθώς αύριο είναι δύσκολη μέρα, έχουμε να παίξουμε με Ισραήλ και Κροατία. Ανταποκριθήκαμε καλά και περιμένουμε τον κόσμο της Βέροιας στο πρωινό παιχνίδι. Η Βέροια έχει παράδοση στο χάντμπολ και παρότι είναι νωρίς ο αγώνας, αυτοί που ασχολούνται με το άθλημα θα έρθουν να βοηθήσουν»

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 5-2, 7-2, 10-3, 14-5, 17-6 (ημιχ.), 20-6, 22-7, 26-9, 30-10, 35-12, 36-14
ΕΛΛΑΔΑ (Τάσος Χατζηπαρασίδης):Τζάτσκας, Δαμιανίδης, Μπουλταδάκης 5, Θεοδωρόπουλος 2, Κουκουτσίδης 3, Μπασδέκης, Μπαλτατζής 3, Ελευθεριάδης 5, Τσιγαρίδας 2, Τζήμπουλας, Δεληχρήστος 3, Μαυρίδης 1, Μποσκός 1, Μίγγας 5, Ζαφηράκης 2, Γάρας 3.
ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννος Ιωάννου): Μιλτιάδους, Χρυσοβαλάντης, Κάριος, Περικλέους, Κόκκινος, Μιχαήλ 3, Γιωργαλλάς, Χαραλάμπους Αν. 1, Γεωργιάδης 2, Αργυρού 4, Γεωργίου 1, Ταουσιάνης, Χατζηανδρέας 1, Χαραλάμπους Μαρ. 2, Παπαλαμπριανού, Φεσιάς.
Διαιτητές: Τόμας Κρζαν (Σλοβενία), Μάτιτς Ρόμιχ (Σλοβενία). Δίλεπτα: 1-1, 7μ.: 5/5-0/0


ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ 33-26 (19-13)
Το αήττητο σερί της συνέχισε η Εθνική παίδων της Ουγγαρίας που επικράτησε με 33-26 της αντίστοιχης του Ισραήλ και είναι η μοναδική ομάδα που έχει διατηρήσει το απόλυτο. Οι Μαγυάροι  - που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τον τελικό - ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 15-10 στο πρώτο 20λεπτο, σημείο στο οποίο οι Ισραηλινοί γύρισαν την άμυνά τους σε 3-3 προσπαθώντας να πιέσουν και να μειώσουν τη διαφορά. Η Ουγγαρία όμως είχε κι εκεί απαντήσεις αυξάνοντας τη διαφορά στο +6 (17-11 και 19-13 στο ημίχρονο). Η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Οι Ούγγροι συνέχισαν να ανεβάζουν τη διαφορά χάρη στην πολύ καλή τους άμυνα που δεν δέχθηκε γκολ στο διάστημα 30’-36’ και έφτασε στο +8 (28-20) στο 50’ και στο +9 (31-22) στο 55’.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βάγκο Ατίλα (Προπονητής - Εθνική Ουγγαρίας): «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή το Ισραήλ είναι καλή ομάδα και έχει πολύ σοβαρή άμυνα. Έχει καλή τακτική πάνω σε αυτό κομμάτι, παίζει 3-3 και είναι πάντα επικίνδυνη. Παρόλα αυτά παίξαμε καλά και αξίζουν τα μπράβο στους παίκτες μου».
Οντέτ Μπουτένκο (Προπονητής - Εθνική Ισραήλ): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δοκιμάσαμε ότι μπορούσαμε σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, παρόλα αυτά δεν πειράζει γιατί είναι το πρώτο βήμα για αυτήν την ομάδα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, δουλεύουμε σκληρά και στη συνέχεια θα παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Τα πεντάλεπτα: 5-1, 8-2, 10-6, 13-9, 17-11, 19-13 (ημιχ.), 21-13, 24-15, 26-19, 28-20, 31-22, 33-26
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Αττίλα Βάγκο): Γκιόρι, Τοθ Πε. 3, Χολντόσι, Σζελες 1, Κέτσκες 6, Τοθ Πα. 3, Μπάλιντ 8, Σας 3, Φούλοπ 1, Κοχέγκι 3, Πάλφι 1, Παφ Μπ. 4, Κουρούτσκ, Μποντναρ, Ρόστα, Βάζντα.
ΙΣΡΑΗΛ (Μπουτένκο Οντετ): Ζαγκάνοβ, Μεντίνα, Ριφ 2, Σαχάρ 3, Σεμέν 1, Τουρκενίτζ 5, Αζολαι, Μοτόλα, Ζισμαν, Σλουκ, Γαιρ, Ταλ, Τκαχ, Λουμπρόσο 10, Μοσίντι 5, Αμιέλ.
Διαιτητές: Ιονού Καζάν (Ρουμανία), Γκεσούρ Σουλιμάν (Ρουμανία). Δίλεπτα: 12-8, 7μ.: 1/3-5/9. Κόκκινη κάρτα: 40:51 Βάζντα (τρία δίλεπτα)

Αποτελέσματα
Σάββατο 23 Απριλίου
Πικ Σέγκεντ- Ιωνικός ΝΦ 26-21
Παρτίζαν- Φίλιππος Βέροιας
Παρί Σεν Ζερμέν- Μακάμπι Ντιμόνα 22-21
ΧΑΝΘ- Βριλήσσια 11-22
Ελλάδα- Σερβία 29-23
Κροατία- Ουγγαρία 25-32
Κύπρος- Ισραήλ 20-48
Πικ Σέγκεντ- Φίλιππος Βέροιας 26-19
Παρί Σεν Ζερμέν- Βριλήσσια 17-23
Ιωνικός ΝΦ- Παρτίζαν 17-23
ΠΑΟΚ- RK Ζάγκρεμπ 15-27
Αερωπός Έδεσσας- Νόβι 9-32
Σεν Ραφαέλ- Ολυμπιακός 24-31
Λοκομοτίβα- ΑΕΣΧ Πυλαίας 13-21
ΠΑΟΚ- Νόβι 15-17
Σεν Ραφαέλ- ΑΕΣΧ Πυλαίας 28-18
RK Ζάγκρεμπ- Αερωπός Έδεσσας 39-13
Ολυμπιακός- Λοκομοτίβα 26-13

Κυριακή 24 Απριλίου
Μακάμπι- ΧΑΝΘ 23-14
Ισραήλ- Κροατία 30-30
Κύπρος- Σερβία 12-46
Ουγγαρία- Ελλάδα 23-15
Παρτιζάν- Σέγκεντ 23-23
ΧΑΝΘ- Παρί Σεν Ζερμέν 10-32
Βριλήσσια- Ντιμόνα 20-11
Φίλιππος- Ιωνικός 21-14
Σερβία- Κροατία 20-25
Ελλάδα- Κύπρος 36-14
Ουγγαρία- Ισραήλ 33-26
ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός 12-21
Νόβι- Κροάσια Ζάγκρεμπ 12-27
Αερωπός Έδεσσας- ΠΑΟΚ 8-19
Λοκομοτίβα- Σεν Ραφαέλ 12-29


Βαθμολογίες
Παίδων (σε 3 παιχνίδι)
1. Ουγγαρία 6 88-66
2. Ελλάδα 4 80-60
3. Κροατία 3 85-87
4. Ισραήλ 3 104-83
5. Σερβία 2 94-71
6. Κύπρος 0 46-130

Παμπαίδων (σε 3 παιχνίδια)
1ος όμιλος
1. Παρτίζαν 5 75-63
2. Πικ Σέγκεντ 5 72-59
3. Φίλιππος 2 59-66
4. Ιωνικός ΝΦ 0 52-70

2ος όμιλος
1. Βριλήσσια 6 65-41
2. Παρί 4 73-54
3. Μακάμπι 2 55-56
4. ΧΑΝΘ 0 35-77


3ος όμιλος
1. Κροάσια Ζάγκρεμπ  6 93-40
2. Νόβι Βελιγραδίου  4 61-51
3. ΠΑΟΚ 2 49-52
4. Έδεσσα Αερωπός 0 30-90

 4ος όμιλος
1. Ολυμπιακός Κερατσινίου 6  78-49
2. Σεν Ραφαέλ 4 80-74
3. ΑΕΣΧ Πυλαίας 2 51-62
4. Λοκομότιβα Μπριτσκό 0 38-76

Το πρόγραμμα της Μ. Δευτέρας
«Φιλίππειο»
08:00 Ελλάδα- Κροατία
09:20 Ουγγαρία- Κύπρος
10:40 Σερβία- Ισραήλ
12:00 Παρτιζάν- Νόβι (1ος προημιτελικός)
13:00 Πικ Σέγκεντ- Κροάσια Ζάγκρεμπ (2ος προημιτελικός)
14:00 Βριλήσσια- Σεν Ραφαέλ (3ος προημιτελικός)
15:00 Ολυμπιακός- Παρί Σεν Ζερμέν (4ος προημιτελικός)
16:00 Ισραήλ- Ελλάδα
17:30 Ουγγαρία- Σερβία
19:00 1ος ημιτελικός παμπαίδων (1-3)
20:00 2ος ημιτελικός παμπαίδων (2-4)

«ΔΑΚ Βικέλας»
09:00 Φίλιππος- ΠΑΟΚ (θέσεις 9-16)
10:00 Ιωνικός- Αερωπός (θέσεις 9-16)
11:00 Μακάμπι- ΑΕΣΧ Πυλαίας (θέσεις 9-16)
12:00 ΧΑΝΘ- Λοκομοτίβα (Θέσεις 9-16)
13:00 Ηττημένοι 1-3 (θέσεις 13-16)
14:00 Νικητές 1-3 (θέσεις 9-12)
15:00 Ηττημένοι 2-4 (θέσεις 13-16)
16:00 Νικητές 2-4 (θέσεις 9-12)
17:00 Κροατία- Κύπρος
18:20 Ηττημένοι Προημιτελικών 1-3 (θέσεις 5-8)
19:20 Ηττημένοι Προημιτελικών 2-4 (θέσεις 5-8)

Το πρόγραμμα της Μ. Τρίτης
«Φιλίππειο»
09:00 Εκδρομή στη Βεργίνα
14:00 Μικρός τελικός παμπαίδων
15:00 Μικρός τελικός παίδων
16:20 παιχνίδι βετεράνων
17:15 Τελικός παμπαίδων
18:00 Μέριμνα
19:00 Τελικός Εθνικών ομάδων παίδων
20:30 Απονομές- τελετή λήξης

«ΔΑΚ Βικέλας»
13:30 θέσεις 7-8 παμπαίδων
14:30 θέσεις 5-6 παμπαίδων
15:30 θέσεις 5-6 παίδων



Website: www.vrilittos.com

No comments