Ο Λεωνίδας επιστρέφει στην Α2 ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Λεωνίδας επιστρέφει στην Α2 ανδρών

Το Σάββατο o Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων αντιμετώπισε σε εντός έδρας παιχνίδι την ομάδα του Πήγασου Κυψέλης για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα του Αλέκου Περάκη χρειαζόταν έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα τη άνοδο της στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεωνίδας μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει μια καλή διαφορά ασφαλείας από νωρίς και να μην αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Το σκορ στο 10΄ ήταν 5-1 υπέρ του Λεωνίδα και με τον ίδιο ρυθμό
συνεχίστηκε και το υπόλοιπο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ 15-10.

Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται καθόλου από τον αντίπαλο, για να φτάσουν στη νίκη άνοδο με σκορ 26-17. Η νίκη αυτή ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, η οποία κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας και κέρδισε έτσι και την άνοδο της στην Α2.
 
Μετά το τέλος του ματς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σε τέτοιες περιπτώσεις φιέστα, στην οποία βραβεύτηκαν οι αθλητές μας που σταματούν την ενεργό δράση, Δημήτρης Αθανασιάδης και Βασίλης Κάγκαλος, για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο και στο άθλημα. Τέλοςοι αθλητές και το προπονητικό τιμ αφιέρωσε το πρωτάθλημα στους φιλάθλους της οι οποίοι κατέκλυζαν το κλειστό του Καματερού και όχι μόνο σε κάθε αγωνιστική και στον Πρόεδρο του συλλόγου Στέλιο Παραρά, ο οποίος λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας δεν μπόρεσε να βρίσκεται κοντά το τελευταίο διάστημα.

Α.Ο.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ   26-17 (ημίχρονο 15-10)
Πεντάλεπτα: 2-1,5-1,9-3,11-5,15-8,15-10(ημίχ.),18-10,18-11,20-13,22-13,22-15,26-17

Α.Ο.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ(Περάκης Αλέξανδρος-προπονητής):Αντωνιάδης, Κάγκαλος 1, Αθανασιάδης 1, Σοφικίτης, Μηνιώτης 5, Τσέλος, Θάνος 6, Γκίκας 2, Μανώλης 1, Ρουσιώτης, Σκεπετάρης, Φίλης, Τσάκουλης 2, Βασιλείου 2, Παράσχης 5, Προκοπίου 1.

Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ(Καραλής Στέφανος-προπονητής):Ψεμάτικας, Αναγνώστας 2, Πολίτης 5, Κορωναίος, Γεωργαντάς 1, Παπαιωάνου 3, Σαρδής, Μελέτης 3, Πρελορέντζο, Νικολάου 3.

Πέναλτι: 2/5 - 1/4   Δίλεπτα: 5 - 5

No comments