Μεγάλο ενδιαφέρον για τη σχολή προπονητών Beach Handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη σχολή προπονητών Beach Handball

Δεκατρείς έλληνες θα είναι υποψήφιοι στη σχολή προπονητών Μπιτς Χάντμπολ

Συνολικά 10 προπονητές και 3 προπονήτριες θα συμμετάσχουν, από Ελληνικής πλευράς, στην Σχολή Προπονητών, την οποία διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, παράλληλα με την Τελική Φάση του ebt, στην Θεσσαλονίκη, το διάστημα 18-22 Μαΐου.

Αυτοί(ές) είναι οι: Αλέξανδρος Βραχιολίδης, Αναστασία Λέκκα, Απόστολος Κεχαγιάς, Αθηνά Βασιλειάδου, Δημήτρης Οικονόμου, Δημήτρης Σαλονικιός, Γιάννης Μπαχάς, Κωνσταντίνος
Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Μιχαλάκης, Νίκος Γιαμούρης, Παναγιώτης Γούσιος, Σοφία Δημητρίου και Βασίλης Σκανδάλης.

Στην Σχολή θα διδάξει ο Ούγγρος λέκτορας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και προπονητής της Εθνικής ομάδος γυναικών της Ιταλίας Tamas Neukum (φωτο).

Με την (ευχόμενη) επιτυχή αποφοίτησή τους από την Σχολή, οι προαναφερόμενοι(ες) θα προσθέσουν τα ονόματά τους δίπλα σε αυτά των υπολοίπων Ελλήνων προπονητών - πιστοποιημένων στο Beach Handball από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία: Νίκου Πέρρου, Γιάννη Βαρελτζή, Μαρίας Καραντώνη, Γιάννη Λαζαρίδη, Βασίλη Χαραλαμπάκη, Μπάμπη Προδρομίδη, Γιάννη Χήνου, Γρηγόρη Καραμαγκέλα, Κώστα Αλεξιάδη, Χρήστου Μακρή και Βασίλη Παμπορίδη.

Πέραν των Ελλήνων, στην Σχολή θα συμμετάσχουν άλλοι 20 υποψήφιοι(ες) από 11 χώρες: Κροατία 1, Εσθονία 1, Γεωργία 1, Γερμανία 3, Λιθουανία 1, Μάλτα 1, Ολλανδία 4, Ρουμανία 2, Σλοβενία 2, Ελβετία 1, Σουηδία 2.

No comments