Στην Αρχαία Ολυμπία το Beach Handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Αρχαία Ολυμπία το Beach Handball

Θα δώσει το «παρών» για πρώτη φορά στην μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία το διήμερο 13-14 Απριλίου

Η εισαγωγή του Μπιτς Χάντμπολ στο Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέών το 2018 στο Μπουένος Άιρες σήμανε και την ένταξή του στις δράσεις της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝΟΑ)!

Στη συνάντηση του μέλους της Επιτροπής Μπιτς Χάντμπολ της ΟΧΕ Γιώργου Μπεμπέτσου με τον Πρόεδρο της ΕΘΝΟΑ Ισίδωρο Κούβελο και την Διευθύντρια της Ακαδημίας Ιλεάνα Κλοκώνη παρουσιάσθηκε διεξοδικώς η πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από την ίδρυσή
του έως και σήμερα, καθώς και η νέα Ολυμπιακή προοπτική του.
Κατόπιν η ΕΘΝΟΑ έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα και ενέταξε το Μπιτς Χάντμπολ στις δραστηριότητες και τις δράσεις της.

Ήδη, το Μπιτς Χάντμπολ θα δώσει το «παρών» στην διοργάνωση με τίτλο «1936 – 2016: 80 Χρόνια Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας», που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία το διήμερο 13-14 Απριλίου 2016.
Στην μεγάλη αυτή εκδήλωση θα συμμετέχουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές, Καλλιτέχνες και άνθρωποι του αθλητισμού.

Στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που θα δημιουργηθεί οι μαθητές και οι αθλητές των σωματείων της περιοχής θα διδαχθούν τα μυστικά του θεαματικότερου αθλήματος της άμμου.

No comments