Το χάντμπολ στους εορτασμούς της ΕΘΝΟΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το χάντμπολ στους εορτασμούς της ΕΘΝΟΑ

Το χάντμπολ θα πάρει μέρος στους εορτασμούς της ΕΘΝΟΑ

Στην μεγάλη γιορτή της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας για την επέτειο συμπλήρωσης 80 χρόνων από την αφή της Ολυμπιακής φλόγας θα είναι «παρών» το ελληνικό χάντμπολ. Η διοργάνωση με τίτλο «1936 – 2016: 80 Χρόνια Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας», θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία το διήμερο 13-14 Απριλίου 2016 και θα συμμετέχουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές, Καλλιτέχνες και άνθρωποι του αθλητισμού.
Την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα εκπροσωπήσει η Ταμίας και Πρόεδρος της ΕΑΠ/
ΟΧΕ Κυριακή Μπακουλοπούλου. Από πλευράς τεχνικού επιτελείου παρόντες θα είναι οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Ανάπτυξης Γιάννης Βαρελτζής, Δημήτρης Σκάρλος. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες του αθλήματος Σάσα Ζιβούλοβιτς και Δημήτρης Τζιμούρτος, ενώ από πλευράς μπιτς χάντμπολ παρών θα είναι ο Βασίλης Χαραλαμπάκης.
Η Ταμίας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της ΕΑΠ Κυριακή Μπακουλοπούλου τόνισε: «Είναι τιμή και χαρά για το άθλημα που θα συμμετέχουμε σε άλλη μία σπουδαία δράση που αφορά το Ολυμπιακό κίνημα. Το χάντμπολ είναι πάντα πρωτοπόρο σε τέτοιες προσπάθειες που αφορούν την Ολυμπιακή παιδεία, το «ευ αγωνίζεσθαι» και στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ειρήνης».

No comments