Νίκη για να «κλειδώσει» τελικό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για να «κλειδώσει» τελικό

Στη Νέα Κίο ο Διομήδης θέλει να «κλειδώσει» την μία θέση του τελικού

Θεωρητικά ήταν το πρώτο φαβορί για να πάρει το ένα «εισιτήριο» του τελικού όταν κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μπήκε με 20 βαθμούς στα πλέι οφ.
Σήμερα (Νέα Κίος 18:00, Συρεπίσιος- Καραπάνος, Νικολίτσας) ωστόσο ο Διομήδης έχει την ευκαιρία να τελειώσει και μαθηματικά την υπόθεση πρόκριση με νίκη επί του Ποσειδώνα και συνδυασμό αποτελέσματος στη Βέροια (να μην κερδίσει ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ τον Φίλιππο). Η ομάδα του Ποσειδώνα από την άλλη πλευρά μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας δεν
έχει ουσιαστικές ελπίδες για την πρώτη τριάδα και θα περιοριστεί στην διεκδίκηση της 4ης θέσης.

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας είπε για το αυριανό παιχνίδι: «Πρώτος αγώνας των Play Off στην έδρα μας αύριο και πλέον ήρθε η ώρα να ρευστοποιήσουμε αυτό για το οποίο παλέψαμε όλη τη σεζόν: να φέρουμε τα κρίσιμα ματς στο «σπίτι» μας. Το Λουτράκι αποδεικνύεται πάντα σκληροτράχηλος αντίπαλος και διαθέτει στο ρόστερ του αθλητές με εξαιρετικές ικανότητες, οριμένοι εκ των οποίων συγκαταλέγονται στην Εθνική μας ομάδα. Καλώ το φίλαθλο κοινό της Αργολίδας και όχι μόνο, να παρευρεθεί την Τετάρτη ση Νέα Κίο και να μας στηρίξει σε ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο σε περίπτωση νίκης, μας δίνει εισιτήριο για τους τελικούς».

Ο διεθνής παίκτης Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε: «Θα είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μας δυσκόλεψε παρά πολύ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και στα 60 λεπτά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς, που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στους τελικούς».

Ο διεθνής εξτρέμ Λευτέρης Κρεμαστιώτης τόνισε: «Μπήκαμε σε μια σειρά δύσκολων αγώνων και κάναμε μια πολύ καλή αρχή με τον Δούκα. Είναι μια δύσκολη εβδομάδα με 2 πολύ σημαντικούς αγώνες. Η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτήν τη σειρά των παιχνιδιών, που θα μας δώσει το εισιτήριο για τον τελικό που τόσο πολύ θέλουμε».

No comments