Παλάσκας: «Έτοιμοι για πέντε τελικούς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παλάσκας: «Έτοιμοι για πέντε τελικούς»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3 - 14:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία στα play off της Handball Premier και ο Αποστόλης Παλάσκας αναλύει τις σκέψεις του στο paokhandball.gr.

«Ολοκληρώσαμε μία μίνι προετοιμασία, δουλέψαμε σκληρά τις προηγούμενες εβδομάδες  και μπορώ να πω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Μπροστά μας, στην πρώτη φάση των play off υπάρχουν πέντε τελικοί. Έσι αντιμετωπίζουμε αυτούς τους αγώνες, που ο κάθε ένας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για εμάς, στην προσπάθεια να πλασαριστούμε στις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν τα εισιτήρια για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Είμαστε έτοιμοι, πάμε
για το 5X5, αλλά κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και μπροστά μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο αγώνας με τον ΔΙΚΕΑ. Στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να βγάλουμε συγκέντρωση και πάθος», τόνισε ο διεθνής περιφερειακός και πρόσθεσε ότι «ένα επιπλέον θετικό στοιχείο είναι η επιστροφή του Κυπραίου, μετά την πολύμηνη απουσία του. Δυστυχώς, όμως, δεν θα έχουμε κοντά μας τον Τσίλη. Φέτος έχουμε μάθει να ζούμε με τις απουσίες. Το βέβαιο είναι ότι θα αγωνιστούμε και για τον Άγγελο».

Ο Αποστόλης Παλάσκας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα. «Το βράδυ της Τετάρτης ήμασταν και εμείς, ως οπαδοί στο PAOK Sports Arena για να στηρίξουμε την ομάδα βόλεϊ. Όλοι διαπίστωσαν ότι όταν ο κόσμος είναι δίπλα στις ομάδες του ΠΑΟΚ, οι αθλητές μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Περιμένουμε το Σάββατο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για ένα καλό ξεκίνημα στα play off».

* Αξίζει να σημειωθεί ότι στους εντός έδρας αγώνες των play off ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Η τιμή του απλού εισιτηρίου είναι στα πέντε ευρώ. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα άτομα με αναπηρία.

* Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Τσάκωνας - Χασκής και παρατηρητής ο κ. Παρτεμιάν.

* Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

* Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play off
Σάββατο - 16 Απριλίου
14:00 ΠΑΟΚ - ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Τσάκωνας - Χασκής)
18:00 Ποσειδών Λουτρακίου - Φίλιππος Βέροιας (Τσάμος - Φωκίτης)
19:30 ΑΣΕ Δούκα - Διομήδης Άργους (Κατσίκης - Μιχαηλίδης)

Η βαθμολογία
1. Διομήδης Άργους 20
2. Φίλιππος Βέροιας 18
3. ΠΑΟΚ 16
4. ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ 14
5. Ποσειδών Λουτρακίου 12
6. ΑΣΕ Δούκα 11

No comments