Νίκη με επιστροφή Κυπραίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη με επιστροφή Κυπραίου

Ο ΠΑΟΚ νίκησε σήμερα τη ΧΑΝΘ με 30-24 σε φιλικό αγώνα στη Μίκρα, όμως το σημαντικό γεγονός της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του Άκη Κυπραίου στη δράση.

Ο διεθνής εξτρέμ συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα από τις 26 Σεπτεμβρίου και αφού ανάρρωσε πλήρως μετά την επέμβαση αποκατάστασης χιαστού. Ο Κυπραίος αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα σε επίθεση και άμυνα δείχνονται ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει αγωνιστικά ενόψει των πλέι οφ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το προηγούμενο διάστημα
ήταν δύσκολο, αφού είναι δυσάρεστο να είσαι στην κερκίδα και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Ο τραυματισμός αυτός ανήκει στο παρελθόν και τώρα κοιτάω μπροστά, ώστε να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα στους κρίσιμους αγώνες των πλει οφ», τόνισε ο Κυπραίος στο paokhandball.gr.

Αναφορικά με το φιλικό ο Νίκος Γεωργιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Νίκος Νικολαΐδης (επτά γκολ - 100% ευστοχία) και Αλέξης Αλβανός (επτά γκολ επίσης) σήκωσαν το βάρος στο σκοράρισμα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Τσαναξίδης, Αραμπατζής και Καραγκιοζόπουλος. Κοντά στην ομάδα σήμερα ήταν και ο Άγγελος Τσίλης, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας εξαιτίας του κατάγματος που υπέστη στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι Παλάσκας 5, Τσεσμετζίδης 1, Νικολαΐδης 7, Κοκώνης 2, Πετρίδης 2, Αλβανός 7, Κωστακίδης 1, Κυπραίος 2, Κεσίδης 3, Νάσης, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Τριανταφύλλου, Ζάγκας. 

No comments