Μοιρασιά για ΧΑΝΘ και ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μοιρασιά για ΧΑΝΘ και ΑΕΚ

Ισόπαλο με 21-21 έληξε το παιχνίδι στο «Μ. Τσικίνας» ανάμεσα στη γηπεδούχο ΧΑΝΘ και στην ΑΕΚ, μια ισοπαλία που περισσότερο ευνοεί την «Ένωση» αλλά υπό τις συνθήκες που εξελίχθηκε η αναμέτρηση μπορεί στην εξέλιξη του πλέι άουτ να αποδειχθεί ότι δεν είναι καταστροφή και για τη ΧΑΝΘ.

Κακό ποιοτικά ήταν ως παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες είχαν άγχος και αυτό τις βάραινε. ΟΙ γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έλεγχαν το σκορ και διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα για να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 11-9. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ΧΑΝΘ έδειξε διάθεση να καθαρίσει την υπόθεση νίκης και με ξέσπασμα προηγήθηκε στο 36΄με 14-10, απέναντι σε μια
ΑΕΚ που έδειχνε εγκλωβισμένη και ανήμπορη να βρει λύσεις απέναντι στον εκπληκτικό τερματοφύλακα της ΧΑΝΘ  Μ. Ιωαννίδη.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως όλα στράβωσαν για τους γηπεδούχους. Ένα δίλεπτο και μια λάθος αλλαγή άφησαν την ομάδα του Ν. Μάντζου με 4 παίκτες γηπέδου ενώ λίγο αργότερα, ο κορυφαίος του γηπέδου πορτιέρο της ΧΑΝΘ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα όταν βγήκε από την εστία για να ανακόψει αιφνιδιασμό και συγκρούστηκε με τον Γεωργιάδη. Η ΑΕΚ αναθάρρησε και με συνολικό σερί 7-0 προηγήθηκε 14-17 μέσα σε ένα 8λεπτο ανατρέποντας την εικόνα του ματς.

Από το 45΄ και μετά το παιχνίδι έγινε για γερά νεύρα. Η ΧΑΝΘ μείωνε αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να ξαναπάρει προβάδισμα και οι δύο ομάδες πήγαν στο τελευταίο δίλεπτο ισόπαλες με 20-20. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας έδωσε προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» από την γωνία του και ο Τάσος Δέσπος ισοφάρισε 20’’ πριν τη λήξη με σουτ από την περιφέρεια. Στον εναπομείναντα χρόνο το σουτ του Κουμαραδέλη βρήκε σε μπλοκ και οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο.

ΧΑΝΘ - ΑΕΚ 21-21
Πενταλεπτα: 1-1, 3-2, 5-3, 7-5, 8-7, 11-9 (ημ), 13-10, 14-13, 14-17, 16-17, 18-20, 21-21
ΧΑΝΘ (Ν. Μάντζος), Λαγούδης, Αγγ. Παπαδόπουλος 3, Σπυρόπουλος, Σαρηγιαννίδης 1, Δέσπος 6, Ευρ. Ναουμίδης, Ιωαννίδης, Κόντης 4, αργυρίου 3, Τσαβδάρης, Παντελίδης 1, Κεσίδης 1, Μπαιρλής 2, Μαυρόπουλος, Αθ. Ναουμίδης, Σιαματάς.
ΑΕΚ (Γ. Αρβανίτης), Μπακαούκας 6, Φίλιππας, Γεωργιάδης 3, Φάμπατς, Δημοσθένους 3, Νικολαίδης 2, Αργυράκης 2, Χατσίκας 2, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης, Φίλης, Μπαλάσκας, Κολιούλης, Κουμαραδέλης 3
Διαιτητές Τζαφερόπουλος, Μπέτμαν. Δίλεπτα 6-3. Κόκκινη Ιωαννίδης (ΧΑΝΘ) στο 42΄δεν κρατήθηκε δελτίο. Πέναλτυ 2/2-7/3

No comments