Διεκδικεί την άνοδο στην Α1 γυναικών η Δράμα 86 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διεκδικεί την άνοδο στην Α1 γυναικών η Δράμα 86

Η ομάδα γυναικών του ΧΙΛΙΩΤΗ ΔΡΑΜΑ 1986  κατέκτησε το πρωτάθλημα του ομίλου της Α2 Γυναικών Ανατ. Μακ. & Θράκης. Τα κορίτσια του Κώστα Τσελίδη παίζοντας όμορφο Handball κέρδισαν την αξιόμαχη ομάδα του Νευροκοπίου και έτσι το τριήμερο 6-8 Μαϊου στην Κοζάνη θα παίξει μπαράζ διεκδικώντας την Άνοδο στην Α1 Εθνική. Θα αναμετρηθούν με τους  ΑΡΗ Θες/νίκης, Παναιτωλικό και Αρίων Πτολεμαΐδας για δύο προνομιούχες θέσεις.

Εν τω μεταξύ πρωταθλητές Α.ΜΑ.Θ. ανακηρύχτηκαν οι Παίδες του ΔΡΑΜΑ 1986 μετά την νίκη που πέτυχαν στον τελικό που διεξήχθη στην Ξάνθη με αντίπαλο τον Αστέρα
Αλεξανδρούπολης. Οι παίκτες του Σάκη Βαλαβάνη παίζοντας ομαδικά ειδικά στο τελευταίο 15΄ του αγώνα και με κορυφαίο τον Γκαμότσο έφτασαν σε μια νίκη που τους οδηγεί σε μπαράζ με την Χ.Α.Ν.Θ. στις Σέρρες για πρόκριση στο Final 8.

Κρανιώτου και Τουνγκελίδου  θα συμμετάσχουν σε φιλικά που θα δώσει το Εθνικό μας συγκρότημα Κορασίδων με το αντίστοιχο της Βουλγαρίας. Οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν στις προπονήσεις κλιμακίου Β. Ελλάδος  και επιλέχθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τριαντάφυλλο Χριστοδουλίδη. Εκτός από τις δύο κορασίδες  με το κλιμάκιο Β. Ελλάδος της Εθνικής ομάδας Beach handball γυμνάζονται και οι Καρρά, Τογανίδου.

 Όλη η οικογένεια του Χιλιώτη Δράμα 1986 εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες του συλλόγου που συμμετάσχουν στα μπαράζ, στην Εθνική μας ομάδα και στις επιλεχθείσες αθλήτριες.

No comments