Ανδρέας Ανδρέου: "Σεμινάριο υψηλού επιπέδου" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρέας Ανδρέου: "Σεμινάριο υψηλού επιπέδου"

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής handball της Κύπρου στο EBT Finals 2016

Ταξίδι "αστραπή" απο την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό σεμινάριο προπονητών και να παρακολουθήσει τους αγώνες του ΕΒΤ Finals 2016 πραγματοποίησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Ανδρέας Ανδρέου. Ο Κύπριος τεχνικός στις δηλώσεις του έπλεξε το "εγκώμιο" των διοργανωτών της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος beach handball και παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του αθλήματος στη Μεγαλόνησο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και πήρα μέρος σ’ ένα σεμινάριο υψηλού
επιπέδου στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις καινούριες καινοτομίες της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Παράλληλα είδα από κοντά κάποια παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές του αθλήματος. Τα παιχνίδια κυρίως για τις ξένες ομάδες αποτελούν μια καλή πρόβα εν όψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Ουγγαρίας και παρά τον βροχερό καιρό το θέαμα είναι πλούσιο", δήλωσε.

Αναφερόμενος στα πλάνα της Κυπριακής ομοσπονδίας για το άθλημα του  beach handball, ο Ανδρέας Ανδρέου επεσήμανε: "Στα άμεσα πλάνα μας ειναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα μπορέσει να αγωνιστεί του χρόνου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η σκληρή δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει και τον επόμενο μήνα θα συμμετάσχουμε στο τουρνουά της Αλεξανδρούπολης, ενώ θα παίξουμε και στα τουρνουά που θα γίνουν στην Κύπρο. Θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε και κάποια νέα παιδιά στην εθνική ομάδα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα πλήρες και αξιόμαχο σύνολο. Με οδηγό την επιτυχία μας στους Μεσογειακούς Αγώνες (κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου) θα παλέψουμε για νέες επιτυχίες στην άμμο, καθώς στη σάλα είναι πολυ δύσκολο».

* Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας http://www.eurohandball.com/ebt/ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τα φύλλα αγώνα του EBT Finals 2016

No comments