ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Και του χρόνου με Παναγιώτη Μεσσήνη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Και του χρόνου με Παναγιώτη Μεσσήνη

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος ΚIPARISSIS ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Παναγιώτη Μεσσήνη

" Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μεσσήνη Παναγιώτη αφού έμεινε απόλυτα ευχαριστιμένος από την προσφορά του στην ομάδα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι  όσο και στην οργάνωση του τμήματος σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που έκανε τους διοικούντες όμως να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον πετυχημένο τεχνικό είναι ο χαρακτήρας του και ο ζήλος του για σκληρή δουλειά, καθώς και ο τρόπος που το μεταδίδει αυτό
στους παίκτες του.

Ο πρόεδρος του ΚIPARISSIS ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ δήλωσε: Ο Παναγιώτης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εγινε μέλος και κομμάτι του συλλόγου και τον αγάπησε σαν να ήταν χρόνια σε αυτόν.Αυτό ήταν το σημείο για μένα που μέτρησε περισσότερο από όλα τα άλλα και επίσης το ότι κατάφερε να περάσει στους αθλητές μας την νοοτροπία της σκληρής δουλειάς και του πρωταθλητισμού .Εμεις σαν σύλλογος μόνο κέρδος μπορεί να έχουμε από αυτήν την συνεργασία και εύχομαι μέσα από αυτήν οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Παναγιωτης Μεσσήνης δήλωσε μετά την συμφωνία με τον σύλογο: "Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του ΓΑΣ Καματερού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λεωνίδα Ιωάννου και το διευθυντή κ. Στέφανο Σταμούλη, καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα. Χαίρομαι ιδιαίτερα, αφού μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω να ηγούμαι  μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πέρυσι. Μαζί με το συνεργάτη μου Γ. Μπελεχρή, αλλά και τον Ν.Αγγελόπουλο και την Κ. Παπαϊωάννου, προπονητές των υπόλοιπων τμημάτων μας, ακολουθούμε ενιαία προπονητική φιλοσοφία στις μικρές ηλικίες. Στόχος μας είναι να γίνει δουλειά σε βάθος, η οποία ξεκινάει από την Ανάπτυξη και τα προμίνι,  μέχρι και το Αντρικό Τμήμα, με ενιαία κατεύθυνση στα ατομικά και ομαδικά τεχνικά και τακτικά στοιχεία των αθλητών μας. Τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη δυναμική της περιοχής μας, την ικανότητα του Συλλόγου να συγκεντρώνει δεκάδες παιδιά στις τάξεις του, δημιουργώντας έναν Πρότυπο Αθλητικό Οργανισμό, με φιλοσοφία παιδαγωγική, που θα παράγει πρώτα αθλητικό ήθος, αλλά και καλούς αθλητές-χαντμπολίστες, οι οποίοι να έχουν όλα εκείνα τα εφόδια, ώστε να στελεχώνουν τις αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου στο Αντρικό και το Εφηβικό, που ξεπέρασαν τον εαυτό τους τη φετινή σαιζόν, αφού έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει η νοοτροπία μας, να έχουμε καλύτερη εικόνα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον, σύμφωνα με όσα ανέφερα και παραπάνω. Ακόμα και τώρα, 2 μήνες μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Α2, δουλεύουν 5 ημέρες την εβδομάδα, μέχρι και το τέλος Ιουνίου, κάτι που δείχνει πόσο πολύ θέλουν να ανέβουμε επίπεδο.

Κλείνοντας, καλώ τους γονείς των μικρών παιδιών της περιοχής να έρθουν κοντά μας, να μας εμπιστευτούν, εγγράφοντας τα παιδιά τους στο χάντμπολ και στο Σύλλογό μας. Να είναι σίγουροι πως δεν θα τους απογοητεύσουμε" σαν ομαδα"

No comments