Γιορτή δημοτικών σχολείων στους Αγίους Ανάργυρους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή δημοτικών σχολείων στους Αγίους Ανάργυρους

Χθες, Πέμπτη 19 Μαϊου πραγματοποιήθηκε γιορτή χειροσφαίρισης στο Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού με την συμμετοχή των δημοτικών σχολείων των Αγίων Αναργύρων, του Καματερού και του Ιλίου υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Τα σχολεία αποτελούμενα από ομάδες των 10 ατόμων με μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού γνώρισαν το άθλημα μας και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Παραπάνω από 120 μαθητές
συμμετείχαν στη γιορτή και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Η συμβολή του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, βοήθησε σημαντικά για την διεξαγωγή της γιορτής αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την μετακίνηση των σχολείων των Αγίων Αναργύρων με πούλμαν ώστε τα παιδιά να μην χάσουν αυτή την σημαντική ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα.

Η διοίκηση του συλλόγου των Αγίων Αναργύρων, ευχαριστεί πολύ την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, τον Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Κουγιουμτζή, τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κώστα Κότσιρα, τον προπονητή των υποδομών του Λεωνίδα Αντωνιάδη Χρήστο και τους γυμναστές των σχολείων που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της γιορτής.

No comments