Στέλιος Αγγελούδης: "Συγχαίρω την οργανωτική επιτροπή για την άψογη διοργάνωση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στέλιος Αγγελούδης: "Συγχαίρω την οργανωτική επιτροπή για την άψογη διοργάνωση"

Από τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού beach handball το οποίο πλέον κοιτά με αξιώσεις την ένταξή του στα ολυμπιακά αθλήματα, δεν θα μπορούσε να λείπει το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υποψήφιος για την ΔΟΕ Στέλιος Αγγελούδης.

Ο κ. Αγγελούδης, παρακολούθησε τους αγώνες του EBT Finals 2016 που διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο Avant Garde στην Καρδία Θεσσαλονίκης και σε δηλώσεις του ανέφερε «καταρχήν θέλω να συγχαρώ την οργανωτική επιτροπή για την άψογη διοργάνωση, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στην αποστολή τους, ανεβάζοντας τον πήχη και παρουσιάζοντας μια ποιοτική και επιτυχημένη διοργάνωση.

Όσον αφορά στο beach handball έχω αναλάβει ήδη πρωτοβουλία και από την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησα από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας
Ολυμπιακής Επιτροπής, Δρ Μουσταφά Χασάν να τον επισκεφθούμε με τα τα στελέχη του
αθλήματος, προκειμένου να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα δοθει η δυνατότητα στην Ελληνική Ομοσπονδία να δημιουργήσει ένα προπονητικό κέντρο αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, συνεπώς πιστοποιημένο. Έτσι το beach handball θα μπει σε τροχιά περαιτέρω ανάπτυξης και θα δημιουργηθούν οι συνθήκες αναγνώρισής του ως Ολυμπιακό άθλημα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ελληνικό χάντμπολ στη σάλα μπορεί να χρειάζεται πολλά βήματα για τη διεθνή του καταξίωση αλλα στο beach handball η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι είναι πρωταγωνίστρια με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, τα οποία δεν μπορούμε να αφήσουμε αναξιοποίητα».

* Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας http://www.eurohandball.com/ebt/ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τα φύλλα αγώνα του EBT FINALS 2016

No comments