Τουρνουά δημοτικών από τον Ζαφειράκη (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά δημοτικών από τον Ζαφειράκη (βίντεο)

Την πρώτη τους γνωριμία με τον άθλημα της χειροσφαίρισης έκαναν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Νάουσας από το μεσημέρι της Πέμπτης έως και το πρωί του Σαββάτου. Με πρωτοβουλία του τμήματος handball του Ζαφειράκη Νάουσας οι μαθητές της Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης τάξης των δημοτικών σχολείων Νάουσας συμμετείχαν στο άτυπο αυτό πρωτάθλημα. Μέσα από τους αγώνες που διήρκησαν 3 ημέρες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα βασικά του αθλήματος και να διασκεδάσουν παίζοντας. Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι συμμαθητές των αγωνιζομένων καθώς και οι γονείς αυτών που βρέθηκαν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Νάουσας.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά πήραν αναμνηστικά διπλώματα και στο τέλος
φωτογραφήθηκαν μαζί.  Ιδιαίτερη μνεία στους προπονητές του τμήματος Δεληχρήστο Χρήστο και Παπουτσή Φώτη για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά και προσπάθεια που καταβάλουν για την ανάδειξη του αθλήματος της χειροσφαίρισης στη Νάουσα.

Τελική κατάταξη
1η θέση 5ο Δημοτικό
2η θέση 10ο Δημοτικό
3η θέση 1ο- 2ο Δημοτικό
4η θέση 6ο Δημοτικό
5η θέση 3ο Δημοτικό
6η θέση 7ο Δημοτικό
7η θέση 9o Δημοτικό
8η θέση 8ο Δημοτικό
9η θέση 4ο Δημοτικό

Το τμήμα του handball του Ζαφειράκη  θα ήθελε να  ευχαριστήσει όλους όσους στηρίξανε με την παρουσία τους, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους γυμναστές των σχολείων που προετοίμασαν τα παιδιά, τους εθελοντές(παίκτες) του συλλόγου που βοήθησαν όλες αυτές τις μέρες αλλά κυρίως όλους τους φίλους-γονείς-συγγενείς των παιδιών που έδωσαν ζωή στο γήπεδο της Νάουσας αυτές τις τρεις μέρες.


No comments