Δημητρούλιας: "Παίζουμε τον ιδρώτα μιας ολόκληρης χρονιάς" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Παίζουμε τον ιδρώτα μιας ολόκληρης χρονιάς"

Για την 4η αγωνιστική των Play Off της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται το Σάββατο 7 Μαΐου (14.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας τον ΠΑΟΚ. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μπέτμαν και Τζαφερόπουλος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Κυριακούλια. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-3.

Έχοντας εξασφαλίσει την είσοδό τους στους τελικούς της Handball Premier οι Λύκοι θα παλέψουν για το πολυπόθητο και σημαντικό πλεονέκτημα έδρας, καθώς χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για να το πετύχουν, στους εναπομείναντες δύο αγώνες (με ΠΑΟΚ και Φίλιππο Βέροιας). Στο μυαλό του προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια αλλά και των παικτών του, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη και τη διατήρηση του αήττητου στην έδρα τους.

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του
συλλόγου: « Θα είναι ένα ματς με πολλή ένταση και πάθος. Και οι δύο έχουμε πολύ σημαντικούς λόγους. Και οι δύο ομάδες θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Πλησιάζοντας στο τέλος της σεζόν έχουμε χτίσει πλέον αυτοπεποίθηση και πίστη ο ένας στις δυνατότητες του άλλου, εργαλεία πολύ χρήσιμα για παιχνίδια τέτοιας σημαντικότητας. Άλλωστε έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τους 12 από τους 14 βαθμούς που μπορούσαμε από τις ομάδες της πρώτης τετράδας και μάλιστα τους δύο βαθμούς τους χάσαμε σε πολύ πρώιμο στάδιο, όντας μια νέα ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ και σωματικά και γνωστικά και πλέον είμαστε μια ομάδα που έχει λύσεις, στρατηγικές και προσαρμοστικότητα από το 1ο έως και το 60ο λεπτό, κάτι που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Είναι ένα από τα ματς που παίζουμε τον ιδρώτα μιας ολόκληρης χρονιάς και σε κάθε περίπτωση θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ και εύχομαι να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, μέσα πάντα σε αθλητικά πλαίσια».

Ο διεθνής Νίκος Πασσιάς τόνισε: «Το Σάββατο υποδεχόμαστε μία μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ, που έρχεται για να διεκδικήσει μία θέση στους τελικούς. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πολύ σημαντικό για τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και να ελέγχουμε το παιχνίδι».

Ο διεθνής Λευτέρης Σεϊρεκίδης δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας που με την νίκη έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα καλό αποτέλεσμα στη Βέροια και θα έρθει να διεκδικήσει την νίκη.  Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε τελικούς.. Εμείς ετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε τον 8ο παίκτη μας. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».

No comments