Oι Αλέξης Αλβανός και Πέτρος Μπουκοβίνας στο EBT Finals 2016 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Oι Αλέξης Αλβανός και Πέτρος Μπουκοβίνας στο EBT Finals 2016

Oι Αλέξης Αλβανός και Πέτρος Μπουκοβίνας στο EBT Finals 2016

Οι χαντμπολίστες του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλβανός και Πέτρος Μπουκοβίνας βρέθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports club Beach activities στο “Χωριό της Ειρήνης” και παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου αγώνες beach handball. Σε δηλώσεις τους επεσήμαναν το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης και παράλληλα τόνισαν ότι για τρεις ημέρες ημέρες η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού beach handball.

"Είναι πολύ σημαντικό που το άθλημα δείχνει να έχει προοπτική καθώς ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ, ωστόσο, φαίνεται εντυπωσιακό άθλημα και το επίπεδο των αθλητών που συμμετέχουν
είναι ιδιαίτερα υψηλό. Σαν άνθρωποι του χάντμπολ πρέπει να στηρίζουμε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις που συμμετέχουν ελληνικές ομάδες πόσο μάλλον όταν διεξάγονται στη χώρα μας. Είναι ένα τριήμερο που η Θεσσαλονίκη συγκέντρωσε τα βλέμματα του ευρωπαϊκού beach handball και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα", τόνισε ο πολυνίκης αθλητής του χάντμπολ Αλέξης Αλβανός, ενώ απο την πλευρά του ο διεθνής τερματοφύλακας Πέτρος Μπουκοβίνας υποστήριξε:

"Πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία αποτελεί τιμή για τη χώρα μας και τη Θεσσαλονίκη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή τόσο για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων, όσο και για το γεγονός ότι κυνήγησαν για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια τη διοργάνωση και κατάφεραν να την φέρουν στην πόλη μας. Εγώ επιλέγω κάθε καλοκαίρι να παίζω beach handball πιο πολύ για την παρέα και όχι τόσο επαγγελματικά. Μάλιστα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι κι εφέτος θα πάρω μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα".

* Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας http://www.eurohandball.com/ebt/ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τα φύλλα αγώνα του EBT FINALS 2016

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

No comments