Ξεκίνησε η προετοιμασία των ανδρών Κ18 για το Euro M18 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η προετοιμασία των ανδρών Κ18 για το Euro M18

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα (18:45) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει την Δευτέρα 4 Ιουλίου με προορισμό το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας για να πάρει μέρος στο διεθνές και φημισμένο τουρνουά «Partille» που θα διεξαχθεί για 47η φορά με την συμμετοχή 1.059 ομάδων, 21.000 αγωνιζόμενων από 43 χώρες σε 70 γήπεδα!

Παράλληλα η Εθνική θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ενόψει και της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 15-21 Αυγούστου στη Λιθουανία.

Οι 23 αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Κολλύρης, Βελαώρας, Καρόπουλος (Δούκας), Λιόλιος,
Καραμπουρνιώτης, Κουτσόπουλος (ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Παπαδόπουλος, Μαντζόπουλος, Τσακουρίδης, Ασβεστάς, Σαλαπάτας, Νικολούτσος (Πανελλήνιος), Τότος, Βορίλας (ΓΑΣ Καματερού), Μπέτζιος, Δεληζάνος, Λιάπης (Φοίβος Συκεών), Ανθομελίδης, Καλόμοιρος, Πετρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος), Στίγκας (ΧΑΝΘ), Γιώργος Χρήστου (Gummersbach- Γερμανία).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι για εμάς μία εξαιρετική ευκαιρία. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η φουρνιά μόλις πριν λίγους μήνες έδωσε τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια. Το επίπεδο το τουρνουά είναι δεδομένο ότι είναι πολύ υψηλό, είμαστε πολύ τυχεροί που θα συμμετάσχουμε. Είναι σίγουρο ότι θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του Ευρωπαϊκού, ενώ θα έχουμε και μία σαφή εικόνα για το που πρέπει να δουλέψουμε στο επόμενο καμπ προετοιμασίας πριν την τελική φάση».

Στο 4ο γκρουπ η Ελλάδα
Στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία θα πάρουν μέρος 65 ομάδες χωρισμένες σε 10 ομίλους. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον 4ο όμιλο και θα έχει αντιπάλους τις Σάβεχοφ (Σουηδία), Σεν Ραφαέλ (Γαλλία), Έγκα (Δανία), Κροπσκούλτουρ (Σουηδία), Ντίσελντορφ (Γερμανία) και Λίντεσμπεργκ (Σουηδία). Ο πρώτος του 4ου γκρουπ προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16», ενώ η 2η και 3η ομάδα θα ξεκινήσουν από την φάση των «28».

Το πρόγραμμα
Τρίτη 5 Ιουλίου
Γήπεδο 11, 14:45 Ελλάδα- Σάβεχοφ
Γήπεδο 18, 17:05 Ελλάδα- Έγκα

Τετάρτη 6 Ιουλίου
Γήπεδο 8, 10:40 Ελλάδα- Σεν Ραφαέλ
Γήπεδο 27, Ελλάδα- Κροπσκούλτουρ

Πέμπτη 7 Ιουλίου
Γήπεδο 26, 15:55 Ντίσελντορφ- Ελλάδα
Γήπεδο 26, 18:15 Λίντεσμπεργκ- Ελλάδα

Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης και οι τελικοί.

No comments