Ο Κώστας Τούτσης νέος προπονητής της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Κώστας Τούτσης νέος προπονητής της ΑΕΚ

Μετά από έντεκα χρόνια με τον Γιάννη Αρβανίτη στον πάγκο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ γυρίζει και επίσημα σελίδα.

Η «Ένωση» βρισκόταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με προπονητές και συμφώνησε με τον Κώστα Τούτση ο οποίος και θα οδηγήσει όπως όλα δείχνουν το τμήμα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 45χρονος τεχνικός που κατάγεται από την Βέροια έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και απομένει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία. Ο Τούτσης ξεκίνησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στον πάγκο του Φίλιππου Βέροιας από τον οποίον και παραιτήθηκε στα
μέσα της χρονιάς με τους Βεροιώτες να πανηγυρίζουν στο τέλος το νταμπλ. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του αλλά και να «κλείσει» σπίτι πριν μετακομίσει μόνιμα.

Ο Τούτσης αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Φίλιππο από το 1982 έως και το 1993. Παράλληλα ξεκίνησε ως προπονητής από το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Φίλιππου ενώ πέρασε στη συνέχεια και από τα μικρά τμήματα χάντμπολ του συλλόγου της Βέροιας. Το 2007 κάθισε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Φίλιππου ακολούθησε την επόμενη σεζόν το Κιλκίς και το 2009 εργάστηκε στην γυναικεία ομάδα της Δράμας. Ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στις γυναίκες του Φίλιππου και της Αναγέννησης Άρτας στην Α1. Το 2014 εργάστηκε στην ΓΕΒ και τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στις γυναίκες. Φέτος ξεκίνησε στον Φίλιππο και αποχώρησε τον Δεκέμβρη.

Πηγή enwsi.gr

No comments