Danaon Cup: Σεμινάριο και η ώρα των σπουδαίων αθλητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Danaon Cup: Σεμινάριο και η ώρα των σπουδαίων αθλητών

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ Παμπαίδων- Danaon Cup (Aργολίδα, 20-25 Ιουνίου) βρίσκεται στην 3η αγωνιστική του ημέρα. Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν δύο από τις παράλληλες δράσεις του τουρνουά στον χώρο ζωής και τέχνης, το Φουγάρο (Λεωφ. Ασκληπιού 98, Ναύπλιο)
Το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνεται σε συνεργασία της ΕΑΠ/ΟΧΕ και του ΣΥΠΧΕ και το «Show me the way».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το διάστημα 16:30-20:00 με το ακόλουθο πρόγραμμα:
16:30 - 17:30: Θέμα: «Ο Προπονητικός Σχεδιασμός Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε.» - Εισηγητής: κ. Ιατρούδης – Γενικός Συντονιστής Ανάπτυξης της ΟΧΕ
17:35 – 19:15: Θέμα: «Τροποποιήσεις των Κανονισμών Παιδιάς για τη νέα αγων. περίοδο: Αλλάζει η μορφή του αθλήματος» - Εισηγητές: κ. Μίγκας – Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ, Διεθνής Παρατηρητής & Λέκτορας της EHF - Κ. Μπεμπέτσος – Μέλος της ΚΕΔ/ΟΧΕ και Διεθνής Παρατηρητής
19:20 – 20:00: Συζήτηση και Απονομές Διπλωμάτων Παρακολούθησης

Η ώρα των σπουδαίων αθλητών

Στις 20:30 θα ξεκινήσει η πρωτότυπη εκδήλωση «Show me the way», η οποία θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη σεζόν. Φέτος θα μιλήσουν στους μικρούς αθλητές τρεις μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού και ευρωπαϊκού χάντμπολ, ο Γιώργος Χαλκίδης, ο Αλέξης Αλβανός και ο Σάββας Καρυπίδης.
Θα διδάξουν στα νέα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος, τα βιώματα και τις εμπειρίες τους, αλλά και πώς κατάφεραν να χτίσουν τις σπουδαίες καριέρας τους. Φυσικά στο τέλος θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις που θα γίνουν από το κοινό.

No comments