Γρηγοριάδης: «Υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγοριάδης: «Υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον 24χρονο περιφερειακό Κώστα Γρηγοριάδη.

Ο Γρηγοριάδης έχει ύψος 1,90 μ., είναι γεννηθείς την 1/1/1992, έχει συμμετοχές σε όλα τα τμήματα της Εθνικής ομάδας, ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΓΑΣ Κιλκίς ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ως δανεικός από την ομάδα του Κιλκίς, όπου είχε 31 γκολ σε 25 αγώνες.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του ΠΑΟΚ μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός ίντερ και ως πλέι μέικερ και αποτελεί σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Δικέφαλο που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Handball Premier και τη νέα χρονιά.

Το PAOK24 επικοινώνησε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, που έκανε τις πρώτες
του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

Πώς αισθάνεσαι για τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Σίγουρα σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις καθώς υπάρχει η υποχρέωση να πρωταγωνιστεί πάντα. Έρχομαι σε ένα καινούργιο περιβάλλον και θα πρέπει να προσαρμοστώ, ωστόσο γνωρίζω αρκετά μέλη της ομάδας όπως είναι ο προπονητής ο κ.Γεωργιάδης και ο Άκης Κυπραίος με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί στον ΓΑΣ. Επίσης γνωριζόμαστε και με τον Πετρίδη και τον Παλάσκα καθώς έχουμε συνυπάρξει στην Εθνική ομάδα.

Σε ποια θέση αγωνίζεσαι;

Μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας αλλά κυρίως αγωνίζομαι ως αριστερός ίντερ και ως πλέι μέικερ.

Τί ήταν αυτό που σε έπεισε να έρθεις στον ΠΑΟΚ και ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;

«Το πρώτο πράγμα που με έπεισε ώστε να υπογράψω στον ΠΑΟΚ είναι ότι η ομάδα "στήνεται" για να είναι πρωταγωνίστρια και είναι σημαντικό για μένα, στην ηλικία που είμαι, να αγωνίζομαι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό που γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ στην Ελλάδα είναι η αξιοπιστία που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και στα πρόσωπα της διοίκησής του. Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης το γεγονός ότι θα είμαι κοντά στο σπίτι μου αλλά και ότι θα συναντήσω πολλά οικεία πρόσωπα. Όσον αφορά τους στόχους μου, θα προσπαθήσω να διεκδικήσω τη θέση μου στην επτάδα και το χρόνο που μου αναλογεί ώστε να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ στην ομάδα».

No comments