Τριανδρία Ξυνή, Πουρνάρα και Κοτσιώνη στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τριανδρία Ξυνή, Πουρνάρα και Κοτσιώνη στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ

Απόλυτος κυρίαρχος σε διοικητικό επίπεδο στο ελληνικό χάντμπολ και όχι μόνο είναι πλέον ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ μετά την νέα συνεργασία που αφορά τα τμήματα υποδομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr στην ήδη δυνατή συμμαχία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, με επικεφαλής τον Σοφοκλή Ξυνή και του εφοπλιστή Τίμη Πουρνάρα, έρχεται να προστεθεί και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοτσιώνης.

Ο πρώην αθλητής χάντμπολ είναι ο εμπνευστής και διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς τουρνουά χάντμπολ αναπτυξιακών ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», ενώ μέχρι πρότινος ήταν Πρόεδρος του ΕΣΝ Βριλήσσια με σημαντικές διακρίσεις σε επίπεδο ανάπτυξης, όπως το χρυσό μετάλλιο στο
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων, αλλά και πέντε ασημένια μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως φαίνεται ο Δημήτρης Κοτσιώνης θα αναλάβει υπεύθυνος ανάπτυξης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ και θα έχει αρχιπροπονητή τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος αρχίζει έτσι την προπονητική του καριέρα.

Ο Ολυμπιονίκης και παίκτης της ανδρικής ομάδας του συλλόγου θα είναι ο τεχνικός συντονιστής σε όλα τα ηλικιακά τμήματα, ενώ θα αναλάβει το τμήμα Παμπαίδων Α’.

Μάλιστα υπάρχει η πρόθεση και άλλοι μεγάλοι αθλητές του συλλόγου να αναλάβουν πόστο στις ακαδημίες, όπως οι Κώστας Τσιλιμπάρης, Τάσος Τσακνής κ.α.

Κομβικό ρόλο στο deal, έπαιξε ο γενικός αρχηγός του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ Μπάμπης Προδρομίδης, ο οποίος θα είναι και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ανδρική ομάδα και την ανάπτυξη.

Οι τρεις διοικητικοί ηγέτες έχουν πλέον την δύναμη να εκτοξεύσουν τον Σύλλογο σε όλους τους τομείς με στόχο νέες μελλοντικές συνεργασίες, αλλά και project που θα κάνουν αίσθηση στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

No comments