Σ. Αϊβαλιώτης: "Ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική χρόνια" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ. Αϊβαλιώτης: "Ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική χρόνια"

Συνεχίζεται η ανανέωση του ρόστερ των Λύκων, καθώς ο πρώην παίκτης του Δούκα Σωτήρης Αϊβαλιώτης συμφώνησε με την Διοίκηση του Διομήδη και εντάχθηκε στο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Ο Αϊβαλιώτης είναι 22 ετών (1,87 μ.) με αθλητικά προσόντα, πολύ κινητικός και πέρσι στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων είχε μια γεμάτη χρονιά με 23 συμμετοχές και 27 τέρματα.

Ο Σωτήρης Αϊβαλιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Το να αποφασίσω να αφήσω τον ΑΣΕΔ, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα, δεν ήταν κάτι εύκολο. Το ενδιαφέρον όμως του Διομήδη και κυρίως του κ. Δημητρούλια, σε συνδυασμό με την δουλειά που
γίνεται στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία είναι γνωστή, με έκαναν να θέλω να αγωνιστώ για αυτήν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι στόχοι οι οποίοι θέτει η ομάδα κάθε χρόνο είναι υψηλοί και αυτό αποτελεί ένα παραπάνω κίνητρο για να δουλέψω σκληρά και να καταβάλω το μέγιστο, ώστε να βοηθήσω στην εκπλήρωσή τους.

Η ομάδα αποτελείται από νέα άτομα και έμπειρους παίκτες με τους περισσότερους από τους οποίους γνωριζόμαστε, έχοντας υπάρξει αντίπαλοι στο παρελθόν.

Πιστεύω θα φτιάξουμε ένα συμπαγές και πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική χρόνια και ελπίζω ο Διομήδης να πετύχει κάθε του στόχο, ενώ οι τραυματισμοί να λείπουν από κάθε αθλητή».

No comments