Αποχώρηση Ζάγκα από τον ΠΑΟΚ. Το ευχαριστώ του Γρηγόρη Πετρίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχώρηση Ζάγκα από τον ΠΑΟΚ. Το ευχαριστώ του Γρηγόρη Πετρίδη

Δημόσια ευχαριστήρια γραπτή δήλωση του εφόρου του ανδρικού τμήματος Handball, κ.Γρηγόρη Πετρίδη με αφορμή την παραίτηση του κ.Νίκου Ζάγκα από τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού του τμήματος. Aναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Πετρίδη:

Με λύπη πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ την αποχώρηση του κυρίου Νίκου Ζάγκα από τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού από το ανδρικό Handball του ΠΑΟΚ. Ο κύριος Ζάγκας  ήταν ακούραστος εργάτης και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο τμήμα. Τα τελευταία 5 χρόνια ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα σε όλες τις μεγάλες στιγμές. Τον ευχαριστώ θερμά, σέβομαι τους λόγους παραίτησης του και του εύχομαι ολόψυχα να
είναι πάντα καλά. Τέτοιοι χαρακτήρες σαν του κυρίου Ζάγκα σπανίζουν στην κοινωνία μας. Όποτε επιθυμεί να επιστρέψει, πάντα θα υπάρχει μία θέση γι' αυτόν.

Θα είσαι πάντα φίλος και ακούραστος ΠΑΟΚτσής!

Με εκτίμηση,
ο έφορος του ανδρικού τμήματος Handball του ΠΑΟΚ,
Γρηγόρης Πετρίδης

Προηγουμένως την αποχώρησή του από τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε με γραπτή ανακοίνωσή του ο Νίκος Ζάγκας

“Αναστέλλω τις δραστηριότητές μου από Γεν.αρχηγός της ανδρικής ομάδας handball του ΠΑΟΚ για “αυστηρά  προσωπικούς  λόγους” . Μετά από πέντε συνεχή χρόνια,πήρα τη σκληρή και δύσκολη αυτή απόφαση, γι΄αυτό που  υπηρέτησα  και αγάπησα  πιστά  όσο  τίποτα , θυσιάζοντας πολλές φορές την οικογενειακή μου γαλήνη και ηρεμία,αλλά και την προσωπική μου υγεία.

Είναι πολύ δύσκολη αυτή η στιγμή, αλλά πολύ ασήμαντη μπροστά στο μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Εύχομαι από καρδιάς η ομάδα να προχωρήσει,να πετύχει τους υψηλούς στόχους της και να ανεβάζει συνεχώς τον πύχη,προσφέροντας χαρές και μοναδικές στιγμές σ΄αυτόν τον φίλαθλο κόσμο , που τόσο πολύ του αξίζει.

Ευχαριστώντας τη Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια , τους  αθλητές , το υπαλληλικό  προσωπικό  και  όλους τους δημοσιογράφους για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες και τίτλους για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Με σεβασμό και εκτίμηση
ΝΙΚΟΣ  ΖΑΓΚΑΣ”.

No comments