Πρώτη με Φάμπατς, Μούγιτς και Τσέβλικο για το Σεριφάτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη με Φάμπατς, Μούγιτς και Τσέβλικο για το Σεριφάτο

Την πρώτη συγκέντρωση ενόψει του μπαράζ ανόδου με φόντο την Α1 Εθνική πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Σεριφάτο. Παλιοί και νέοι παίκτες έσμιξαν και υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Χατζηκωνσταντίνου άρχισαν να …καταπίνουν τα πρώτα χιλιόμετρα. Στους νέους παίχτες προστέθηκαν οι Μούγιτς, Φάμπατς και Τσεβλίκος, που ανακοινώθηκαν επίσημα μια μέρα πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

ΕΝΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ…
Στην προσθήκη εννέα αθλητών έχει προχωρήσει
μέχρι ώρας η διοίκηση της Αιγιώτικης ομάδας, θέλοντας να ισχυροποιήσει το ρόστερ της με μοναδικό στόχο φυσικά την άνοδο στην Α1 Εθνική του Ελληνικού Χάντμπολ. Ειδικότερα, παίκτες και με την …βούλα των «μελανόλευκων» είναι οι:

Νίκος Μαγκαφουράκης (34 ετών, τερματοφύλακας από τον Δούκα), Γιώργος Μανούσος (23 ετών, τερματοφύλακας από τον Τελαμώνα Σαλαμίνας), Αλέξανδρος Μπεκιάρης (19 ετών, τερματοφύλακας από τον Διομήδη Αργους με υποσχετική), Φίλιππος Φάμπατς (24 ετών, περιφερειακός από την Α.Ε.Κ.), Τζούρο Μούγιτς (24 ετών, περιφερειακός από τον Διομήδη Αργους), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (25 ετών, πίβοτ από τον Πανελλήνιο), Γιάννης Τσέβλικος (25 ετών, πίβοτ από τον Πανελλήνιο), Γιώργος Αναγνώστου (34 ετών, περιφερειακός από το Κορωπί), Νίκος Νομικός (20 ετών, εξτρέμ από το Κορωπί). Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος των Αιγιωτών Κώστας Παπασταύρου έχει κλείσει δύο ακόμη αθλητές από την Α1, οι οποίοι θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους.

Από εκεί και πέρα, από τον περσινό κορμό θα συνεχίσουν στο Σεριφάτο έντεκα παίκτες και αυτοί είναι οι Γιούπης, Στόσιτς, Αλεξόπουλος, Βασιλειάδης, Ν. Χατζηκωνσταντίνου, Διαμαντόπουλος, Νικολόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ζάτσε, Κολοκυθάς και Πολυδώρου.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ…
Με καθημερινές προπονήσεις που θα περιλαμβάνουν τρέξιμο, διάφορες ασκήσεις και βάρη θα κυλήσει αρχικά η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και για τη συνέχεια η ομάδα θα πατήσει παρκέ και θα ακολουθήσουν και κάποια φιλικά. Ηδη έχουν προγραμματιστεί δύο τεστ τα οποία θα γίνουν στην Αθήνα, με τον Δικέα ΙΕΚ Ξυνή στις 24 Αυγούστου και με τον Δούκα στις 27 Αυγούστου, ενώ θα γίνει σίγουρα τουλάχιστον ένα ακόμα, ανάλογα με το πότε θα οριστεί το μπαράζ.

ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ…
Ανοιχτή παραμένει τόσο η ημερομηνία του μπαράζ ανόδου που θα κληθεί να δώσει το Σεριφάτο απέναντι στην Δράμα 1986, όσο το μέρος που θα διεξαχθεί. Μία πρώτη ανεπίσημη ενημέρωση έκανε λόγο ότι το μπαράζ θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν αποκλείεται να οριστεί και αργότερα από την Ομοσπονδία. Οσο για τον τόπο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, οι επιλογές είναι τρεις. Δηλαδή, ή στην Λαμία ή στην Κατερίνη ή στον Βόλο (που ίσως έχει και τις περισσότερες πιθανότητες).

Πηγή aigialeiaspor.com


No comments