Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μαστορογιάννης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μαστορογιάννης

Οι σπουδαίες κινήσεις συνεχίζονται στο χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με την ομάδα να αποκτά τον αρχηγό της Εθνικής ανδρών. Ο 35χρονος περιφερειακός τη νέα χρονιά θα φοράει τα «ασπρόμαυρα», ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ. Η σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το ανδρικό τμήμα Handball του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Γιώργο Μαστορογιάννη για τη σεζόν 2016-2017. Ο 35χρονος πλέι μέικερ και περσινός νταμπλούχος με το Φίλιππο Βέροιας θα φοράει τα ασπρόμαυρα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μαστορογιάννης είναι αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και έχει περάσει από Πανελλήνιο,Δούκα, Ιωνικό, Αρχέλαο, Διομήδη Άργους και Φίλιππο Βέροιας."

Ο πρόεδρος του τμήματος, κ. Γρηγόρης Πετρίδης, μιλώντας στο PAOK24, σημείωσε για τη μεγάλη
μεταγραφή:

«Ολοκληρώθηκε μια πολύ σημαντική μεταγραφή που θα ενισχύσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ. Οι επαφές άρχισαν από την προηγούμενη βδομάδα, εμείς θέλαμε, ο παίκτης ήθελε και έτσι δώσαμε τα χέρια. Πρόκειται για μια κίνηση που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και θα κάνει τη διαφορά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, του ευχόμαστε να είναι γερός και με την εμπειρία του να μας βοηθήσει να έχουμε πολλές επιτυχίες».

No comments