Στόχος η τετράδα για τον Φαίακα (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στόχος η τετράδα για τον Φαίακα (βίντεο)

Δυνατός αναμένεται ο Φαίακας στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Ο φετινός στόχος που τέθηκε από τον προπονητή Νίκο Ριγανά για φέτος ειναι να μπορέσει η ομάδα να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, πράγμα το οποίο δεν θα ειναι εύκολο γιατί το επίπεδο της Α2 εχει ανεβεί σε σχέση με προηγούμενα χρονιά.

Η φετινή χρονια θα είναι ενα προσωπικό στοίχημα της ομάδας για το ποσο ψηλά μπορεί να φτάσει. Για να γινει αυτο ομως θελει σκληρή δουλεια, συνεχής προσέλευση στις προπονησεις, συγκέντρωση στο στόχο και υπομονή. Από την ομάδα υπήρξαν οι παρακάτω μετακινήσεις:


Έφυγαν: Κολοβος Γιώργος (Χιλντεσχάιμ), Χατζηαράπης Γιάννης (ΧΑΝΘ)
Ηρθαν: Ριγανάς Νίκος, Μπαρούμας Πέτρος, Λινάρδος Σπύρος, Δημητρέλλος Χρήστος.

Στο κομμάτι των media, δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε το κομμάτι της επικοινωνίας με τον κόσμο μέσω Facebook, Youtube, Instagram, Twitter με εξαιρετικά αποτελέσματα και απήχηση από τον κόσμο, ενώ και το site πρόκειται να ανανεωθεί. Επίσης ξεκίνησε πέρσι και θα συνεχιστεί και φέτος πρωτοποριακή συνεργασία με το Corfu TV (που μεταδίδεται και Πανελλαδικά μέσω του ψηφιακού OTETV) , μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης και αναμετάδοσης των αγώνων με περιγραφή. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε και teaser που ήδη παίζεται και θα συνεχίσει όλη τη χρονιά. Πάγια τακτική πλέον είναι τα εκτενή φωτορεπορτάζ των αγώνων που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Πολύ συχνή είναι πλέον και η κάλυψη πολλών θεμάτων μας από τα τοπικά έντυπα μέσα και το ραδιόφωνο,καθώς το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας εντείνεται.


No comments