Οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στις διοργανώσεις της EHF - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στις διοργανώσεις της EHF

Ξεκίνημα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων το επόμενο Σαβατοκύριακο και η EHF ανακοίνωσε τα ζευγάρια διαιτητών και τους παρατηρητές των αγώνων. Οι έλληνες διαιτητές και παρατηρητές ορίστηκαν ως εξής, ενώ απομένει και η ανακοίνωση για τους προκριματικούς ομίλους του CL γυναικών:

- Τσάκωνας-Χασκής θα βρεθούν την 3η Σεπτεμβρίου στο Σάμπατς της Σερβίας, για τον αγώνα της Μεταλοπλάστικα με την Ρωσική Διναμό Αστραχάν στα πλαίσια του 1ου γύρου του EHF Cup ανδρών.

- Κατσίκης-Μιχαηλίδης θα βρεθούν στην ΠΓΔΜ, όπου στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου θα σφυρίξουν τους
δύο αγώνες της Πρίλεπ με την Ελβετική Πφάντι Βίντερτουρ, στα πλαίσια του 1ου γύρου του EHF Cup ανδρών.

- Παπαματθαίου - Χρηστίδη που επανήλθαν στις λίστες της EHF, θα βρεθούν στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, όπου στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα σφυρίξουν τους δύο αγώνες της τοπικής ομάδας του Μπέργκεν με την Ισραηλινή Χολόν, στα πλαίσια του 1ου γύρου του EHF Cup γυναικών.

- O Γιάννης Μεϊμαρίδης ορίστηκε παρατηρητής στα δύο παιχνίδια του 1ου γύρου του EHF Cup γυναικών, μεταξύ της Ελβετικής Σπόνο και της Πρίστινα από το Κόσοβο, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στο Νότβιλ της Ελβετίας.

- Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος oρίστηκε παρατηρητής στο Ισραήλ, στα δύο παιχνίδια του 1ου γύρου του EHF Cup ανδρών στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, μεταξύ της Ισραηλινής Μακάμπι Σρούγκο και της Γκρέι Ντέινς του Λονδίνου

- Ο Στεπάν Παρτεμιάν oρίστηκε παρατηρητής στην Τουρκία στα δύο παιχνίδια του 1ου γύρου του EHF Cup γυναικών στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, μεταξύ της Τουρκικής Μουρατπασά από την Αντάλυα και της Ζαλγκίρις Κάουνας από την Λιθουανία.

- Ο Αντώνης Χατζηνικολάου oρίστηκε παρατηρητής στην Ρουμανία στις 10 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα της Ρουμανική Πλοιέστι με την Νέιστιν από τα Νησιά Φερόε.


No comments