Κώστας Τούτσης: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κώστας Τούτσης: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας»

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Τούτσης μετά τη νίκη επί του Διομήδη.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του «Δικεφάλου» ο Βεροιώτης τεχνικός κατέβασε αριστοτεχνικά την ομάδα  περιορίζοντας άψογα τον τρόπο παιχνιδιού του Διομήδη. Ο ίδιος με δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφέρθηκε σε αυτό το αποτέλεσμα αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται εδώ και δύο μήνες: «Όταν ξεκινήσαμε φέτος να κάνουμε την ομάδα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως θα ξεκινήσουμε με τέτοια νίκη απέναντι
σε έναν δυνατό αντίπαλο. Εμείς προσπαθήσαμε από την αρχή μαζί με τον κ. Αλεξίου, τον κ. Παπασταμάτη, την κ. Κάσκαρη και τον Γιώργο Τριανταφύλλου που είναι δίπλα μας, αυτή η ομάδα να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο. Παίκτες με διαφορετικές αγωνιστικές νοοτροπίες, μπορέσαμε στην πρώτη αγωνιστική να δείξουμε αυτή την εικόνα. Τα παιδιά αφομοίωσαν πλήρως την τακτική. Ότι είχαμε σχεδιάσει πήγε πάρα πολύ καλά. Φτάσαμε να προηγούμαστε με πέντε γκολ διαφορά. Είχαμε και το καθαρό μυαλό και πήραμε τη νίκη».

Όσον αφορά την σημασία της νίκης αυτής αλλά και την ιδιαίτερη διαχείριση που χρειάζεται ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Εννοείται αυτό. Η νίκη αυτή ήταν μια ψυχολογική ώθηση όμως εγώ είναι ο πρώτος που θα χαρώ σήμερα όμως από αύριο χαμηλώνουμε τους τόνους και ξεκινάμε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΔΙΚΕΑ. Κανείς δεν έχει πετύχει τίποτα από την πρώτη αγωνιστική. Το αποτέλεσμα αυτό όμως έδειξε ότι η ομάδα αποκτάει την αγωνιστική της ταυτότητα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο για την ΑΕΚ».

Πηγή: enwsi.gr

No comments