Ο Νατσιόπουλος βοηθός στους άνδρες του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Νατσιόπουλος βοηθός στους άνδρες του ΠΑΟΚ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Νατσιόπουλο Γρηγόρη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή δίπλα στο Νίκο Γεωργιάδη. Η επιλογή τόσο από τον έφορο του τμήματος, κ. Πετρίδη όσο και από τον προπονητή, κ. Γεωργιάδη έγινε με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του τμήματος . Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Νατσιόπουλου, νέου άμεσου συνεργάτη του Νίκου Γεωργιάδη στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο acpaok.gr:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Πετρίδη όσο και τον κ. Γεωργιάδη για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου. Γνωρίζω που ήρθα και πόσο μεγάλη πρόκληση είναι για μένα. Μου αρέσουν όμως οι προκλήσεις. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι στρωμένη και έτοιμη για επιτυχίες. Τώρα είναι ώρα μόνο για δουλειά και
στο τέλος θα απολαύσουμε αυτό που χτίζουμε".      

Νατσιόπουλος Γρηγόρης
Γεννημένος 24-10-1967, διετέλεσε προπονητής από το 1991 έως και σήμερα σε πολλές ομάδες της Α1 Γυναικών με τις οποίες πέτυχε ευρωπαϊκές εξόδους. Τις περιόδους 1997 και 2006 διετέλεσε και προπονητής Εθνικών Ομάδων. Με τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες έχει κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα. Σε διοικητικό επίπεδο ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΧΘ επί διοίκησης Θανάση Σιούλη.

No comments