Ν. Λοΐζος: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί την κορυφή, ελάτε να μας δείτε..." (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ν. Λοΐζος: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί την κορυφή, ελάτε να μας δείτε..." (βίντεο)

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη
Η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ στο χάντμπολ αρχίζει το Σάββατο (18:00 Μίκρα) κόντρα στον Άρη Νίκαιας και ο Νίκος Λοΐζος μέσα από το PAOK24, καλεί τον κόσμο της ομάδας να τους στηρίξει. Ο διεθνής πορτιέρο είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Handball Premier, έχοντας ψηφιστεί έξι φορές MVP την περσινή σεζόν με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Διομήδη Άργους ωστόσο τα δικαιώματα του, τα είχε ο Φοίβος Συκεών. Μετά από ενέργειες που έγιναν από τους ιθύνοντες της ομάδας, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια από τις πιο δυνατές προσθήκες στο φετινό πρωτάθλημα και ο παίκτης πλέον δηλώνει έτοιμος ώστε να βοηθήσει τον "Δικέφαλο".

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, είμαστε πολύ ανυπόμονοι να αρχίσουμε το πρωτάθλημα,
δουλεύουμε αρκετό καιρό πάνω στα σημεία που θέλουμε να βελτιώσουμε και ήρθε η ώρα να παίξουμε στα επίσημα παιχνίδια ώστε να βγει το αποτέλεσμα", τονίζει αρχικά για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ και συμπληρώνει για την προετοιμασία: "Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία, οι παίκτες ήρθαν πιο κοντά, το οποίο είναι σημαντικό για όλους εδώ, έτσι ώστε να υπάρχουν τριβές να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα".

Ρωτήθηκε για το γεγονός ότι αναδείχθηκε πέρυσι έξι φορές κορυφαίος αλλά αρκέστηκε να σημειώσει πως: "Φέτος στόχος είναι μόνο η νίκη, τίποτα άλλο. Το ότι βγαίνει κάποιος MVP είναι καλό, αλλά πιο σημαντικό είναι οι νίκες".

Πρόσθεσε για το αν ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή, ότι: "Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ ταλέντο, έχει καλό υλικό και με πολύ δουλειά μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή", στέλνωτας παράλληλα το μήνυμα του στον κόσμο:"Να έρθουνε να μας δούνε. Το άθλημα του χάντμπολ είναι πολύ θεαματικό, οπότε θα το διασκεδάσουν και θα περάσουν ένα όμορφο απόγευμα".

Πηγή: PAOK24


No comments