Π. Μελετάκος: "Μικρή δεξαμενή αθλητών χειρότερα πρωταθλήματα σε ποιότητα και ανταγωνισμό" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Π. Μελετάκος: "Μικρή δεξαμενή αθλητών χειρότερα πρωταθλήματα σε ποιότητα και ανταγωνισμό"

Δύσκολη πρώτη για τον Αρη Νικαίας, που μετά από 3 χρόνια επανέρχεται στην μεγάλη κατηγορία και θα δοκιμαστεί σε ένα δύσκολο αγώνα στην Μίκρα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο δεν θα έχει μαζί του τον Μουλιάτο που θα είναι έτοιμος σε 3 εβδομάδες. Οι υπεύθυνοι του τμήματος είναι συνειδητοποιημένοι για το δύσκολο έργο που έχουν την φετινή χρονιά, όμως είναι διατεθιμένοι να παλαίψουν μέχρι τέλους για την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας Τάκης Μελετάκος δήλωσε στο GREEK HANDBALL:

''Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Υπήρχε αρκετός προβληματισμός με την Διοίκηση
της ομάδας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού για το αν θα μπορούσαμε να αγωνιστούμε στην Handball Premier. Αποφασίστηκε να λάβουμε μέρος και να κάνουμε την προσπάθεια μας που από όλους τους αθλητές θα είναι τεράστια.

Στα οκτώ χρόνια που βρίσκομαι επικεφαλής του τμήματος έχουμε καταφέρει διοίκηση και προπονητές να υπάρχει υγεία στο τμήμα με περισσότερα από 80 παιδιά στα αναπτυξιακά τμήματα και συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες. Χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να βελτιώσουμε την ποιοτική επιλογή των παιδιών που έρχονται στο χάντμπολ καθώς και να συναγωνιστούμε την μεγάλη παράδοση που έχει η Νίκαια στο μπάσκετ. Στο φετινό ρόστερ εντάχθηκαν ικανοί αθλητές, που στα πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας, θα βοηθήσουν για τον στόχο της παραμονής."

Για το φετινό πρωτάθλημα δήλωσε:
"Είναι ένα πρωτάθλημα ανισοτήτων, οικονομικών, άρα και αγωνιστικών. Αυτό είναι πρόβλημα για το τελικό αποτέλεσμα που θα φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όσο η δεξαμενή των αθλητών μικραίνει τόσο θα έχουμε χειρότερα πρωταθλήματα τόσο από άποψη ανταγωνισμού όσο και από άποψη ποιότητας. Η ισχύς των μικρομεσαίων ομάδων είναι κομβικής σημασίας και θα πρέπει να υπάρξει μελλοντικά αρκετός προβληματισμός αν θέλουμε τελικά  να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα."

No comments