Ανταλής: "Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανταλής: "Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες"

Στον Ολυμπιακό Κερατσινίου συνεχίζουν την προετοιμασία για το προσεχές παιχνίδι με τον Έσπερο Καλλιθέας  που θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα, στις 18:00, στο κλειστό Παύλος Μπακογιάννης στο Κερατσίνι, αφήνοντας πίσω το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Καματερού. Ο προπονητής της ομάδας του Κερατσινίου, Γιάννης Ανταλής, δήλωσε σχετικά :

"Στο παιχνίδι με το Καματερό θεωρώ ότι είχαμε σωστό πλάνο, ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς γνωρίζαμε ότι εάν πάμε σε γρήγορο παιχνίδι και έχοντας 4 βασικές απουσίες, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Ταυτόχρονα
προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα, κάτι που πιστεύω ότι καταφέραμε. Άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα και προσπάθεια των αθλητών μου. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην πληρέστερη ομάδα του ομίλου.

Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι με τον Έσπερο Καλλιθέας θα συγκρουστούν κατά την γνώμη δύο διαφορετικές ομάδες. Απο την μία η ομάδα της Καλλιθέας με εμπειρία και δύναμη και από την άλλη εμείς με ενθουσιασμό, ταχύτητα και μάλλον μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με θέαμα θα ικανοποιήσει τους θεατές που θα το παρακολουθήσουν κι εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί."

No comments