Π. Μεσσήνης: "Να παίξουμε ακόμα πιο γρήγορο χάντμπολ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Π. Μεσσήνης: "Να παίξουμε ακόμα πιο γρήγορο χάντμπολ"

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΓΑΣ Καματερού στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών. Σε ενα κατάμεστο γήπεδο η ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του τυπικά γηπεδούχου Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων με 23-30. Ο προπονητής του Καματερού δήλωσε για το παιχνίδι:

"Παρά το το άγχος της πρεμιέρας, ήταν μια αρκετά καλή εμφάνιση για την ομάδα μου η οποία συνδυάστηκε με νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλό προπονητή, ο οποίος ενισχύθηκε αρκετά φέτος. Γενικά μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Βέβαια θέλουμε να παίξουμε ακόμα πιο γρήγορο χάντμπολ, κάτι που θα γίνει σιγά σιγά, μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Οι παίκτες μου συνεχίζουν την τεράστια προσπάθεια, που ξεκίνησε
αμέσως μετά τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος, με δουλειά στο γήπεδο, αλλά και αλλαγή νοοτροπίας. Ακόμα όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, προβλέπω αρκετές εκπλήξεις κατά τη διάρκειά του, αλλά είναι ακόμα αρχή. Εμείς είμαστε ταπεινοί, με το κεφάλι πρώτα ψηλά, ώστε να στοχεύει εκεί που θέλουμε να πάμε, αλλά αμέσως μετά χαμηλά, ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Αφιερώνουμε τη νίκη στο νεογέννητο παιδί του εκ των αρχηγών μας Μπάμπη Βαμβακούση  και στον ίδιο και τη γυναίκα του, ο οποίος άφησε το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, για να είναι στον αγώνα. Καλή σαιζόν με υγεία, σε όλους!"

No comments