Περράκης: "Να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί" - Τσαούσης: "Κοιτάμε μπροστά στο ματς με Έσπερο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Περράκης: "Να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί" - Τσαούσης: "Κοιτάμε μπροστά στο ματς με Έσπερο"

Πέρασε το παιχνίδι με το Καματερό και στο Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων προετοιμάζονται για το δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Έσπερο. Ο προπονητής του συλλόγου Αλέκος Περράκης και ο αρχηγός της ομάδας Φάνης Τσαούσης μίλησαν γι το επόμενο παιχνίδι.

"Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε τη σαιζόν με το δυσκολότερο παιχνίδι που θα μπορούσε να μας τύχει. Το Καματερό είναι μία πολύ καλή ομάδα με υψηλή ταχύτητα και ισως το πρωτο φαβορί για την κορυφή της βαθμολογίας.

Εμείς απ την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε πιο
αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού ξεκινώντας απο το επόμενο παιχνίδι με τον Εσπερο εκτός έδρας. Κι αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο δεδομένου ότι ο αντιπαλός μας είναι μια ομάδα έμπειρη και το γηπεδο μικρών διαστάσεων. Ενισχυθήκαμε φέτος αρκετά αλλά μένει να βρούμε την κατάλληλη χημεία ώστε να παίξουμε πιο όμορφο και γρήγορο χάντμπολ." δήλωσε ο Αλέκος Περράκης


Απο τη μεριά του ο Φάνης Τσαούσης τόνισε: "Το πρώτο ματς δεν μας βρήκε έτοιμους όπως θα θέλαμε. Είμαστε καινούργια ομάδα. Τα παλιά παιδιά μαζί με αυτά που ήρθαν φέτος πιστεύω θα δεθουμε σιγά σιγά και θα είμαστε ένα αξιόμαχο σύνολο στη συνέχεια. Κοιτάμε μπροστά στο επόμενο ματς με τον Έσπερο. Στην Καλλιθέα πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να διορθώσουμε τα λάθη μας."

No comments